U bent hier: Home / Joden schuldigen 9/11 & MH17

Joden schuldigen 9/11 & MH17

by J.L. de Kreek — last modified 23-02-2015 15:30
Opgeslagen onder:

Bepaalde Joden en overigens Katholieken zijn schuldig aan de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en waarschijnlijk de aanslag op vlucht MH17 boven Oekraïne. Joden laten deze misdrijven plegen, zij leveren direct en indirect het fundament voor de aanslagen. Zeker is dat Joden schuldig zijn aan de Holocaust. De kwalificatie Holocaust houdt in dat Joden het zelf gedaan hebben want dat is het karakter van Holocaust. Holocaust is vrijwillig. Een gedwongen Holocaust bestaat niet. Dat noemen Joden een Shoah.

De Joodse leiding is schuldig aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Omdat sindsdien niemand hen succesvol heeft kunnen ontmaskeren bouwen zij voort op in het verleden behaalde successen. Zeker is dat bepaalde Joden schuldig zijn aan genocide in Irak. Joden in de Amerikaanse en Nederlandse politiek hebben daaraan bijgedragen met onbevoegde politieke akkoorden, en onrechtmatige agressie. Wie de aanslagen op de VS ook gepleegd hebben, de reactie daarop van Amerikaanse en Nederlandse bestuurders is ronduit verdacht.

Gesteund door Joden. In ieder geval gesteund door Lodewijk Asscher van wie de grootvader leidend Zionist was verantwoordelijk voor de ordelijke organisatie van de deportatie van de Joden uit Amsterdam en omstreken. Lodewijk Asscher heeft persoonlijk bijgedragen aan de razzia op de Aya Sophia Moskee in Amsterdam. Gluiperig zonder het vertoon als in de tijd van Hitler en wel als de huichelaar met een hart van steen die we kennen van de Moffen. Moffen en Joden zijn voor een deel synoniemen. Joden stonden aan de basis van de NSB. Joden stonden aan de basis van de financiering van Hitler. Joden stonden aan de basis van de bouw van Auschwitz.

Joden zijn de initiatiefnemers van het modern antisemitisme wat dankzij de Franse Revolutie verdampte in Europa. In Oost Europa waren Joden verantwoordelijk voor de pogroms tegen Joden en het laten begaan van deze pogroms want Joden waren lokale bestuurders die als een Ahmed Aboutaleb de touwtjes in handen hadden. Deze Joden zijn de rijkste Joden op aarde die in hun media vertellen dat hun voorouders in de getto's geboren zijn. Niet vertellen zij dat deze voorouders als prinsjes en prinsen werden geboren in de duurste bedstede van de rijkste huizen van de bazen van de getto's die van het Heilige Romeinse Rijk speciaal verlof hadden gekregen om hun Joodse arbeiders als slaven te houden.

De Joodse familie Rothschild en de Zionisten is de groep die het internationaal terrorisme in ieder geval sinds 1897 moet worden toegeschreven. Komend met de idee van de Endlösung der Judenfrage, aanslagen beramend op iedereen die niet meewerkt, en in de eigen geschriften erkennen dat er in hun tijd in Europa nagenoeg geen antisemitisme meer was. In Frankrijk waren nog erupties van antisemitisme wat binnen een paar jaar geslecht is en in Duitsland en het Oosten waren nog wat bronnen alleen niet relevant om revisie van de Diaspora te ambiëren. Aan die omstandigheid van vrede, democratie en mensenrechten voor iedereen zijn de Zionisten willens en wetens een eind gaan maken in het belang van de Joden die Hitler betaald hebben en Auschwitz hebben laten bouwen.

De Holocaust is het ritueel van de Joodse familie Rothschild en 'umfeld' die zichzelf ziet als de aanstaande koninklijke familie van de aarde waarbij zij zes miljoen broeders en zusters offeren in de door henzelf opgetrokken schoorstenen van hun transitcentra overal in Europa. De treinen, de media, de politiek, het geld, de bewegingen van de militairen op aarde, stonden allemaal in dienst van de officiële oorlogsdoelen sinds 1897 van de Zionisten: Endlösung der Judenfrage. De Zionisten spraken Duits. Gevolgd door de oorlogsverklaring aan Duitsland, financiering van Hitler, bouw van Auschwitz, leveren van het gas en de afpersing van de onafhankelijkheid van Israël; en de apartheid in Afrika en problemen nu overal op aarde.

De hele ellende met oorlogen en terrorisme en bevolkingsgroepen die tegenover elkaar komen te staan met conflictueuze tweedelingen en existentie bedreigingen is de agenda van de grondleggers van Israël. Charlie Hebdo wordt gedrukt door de Joodse familie die Hitler betaald heeft en Auschwitz liet bouwen. Israël is in 1897 gesticht door kwaadwillenden die sindsdien er het beroep of gewoonte van maken Palestina te koloniseren met Joden die zijzelf als ervaren propagandisten en volleerde volksmenners opdrijven naar het land wat eufemistisch beloofd genoemd wordt. De Joden is helemaal geen land beloofd door Gd of wie dan ook.

De Joden zijn land gaan nemen wat niet van hen is. Zij hebben om doelen te bereiken willens en wetens de Joodse broeders en zusters gebrandofferd in de door henzelf opgetrokken schoorstenen van de kampen van hun aanstaande koning Rothschild. Zionisten liegend dat zij opkomen voor Joodse belangen. Het Zionisme stelt zich ten doel álle minderheden op aarde te separeren. De opdracht tot vernietiging van de Joden is gebakken in de grondwet van Israël. De Indianen, de Joden, de Aziaten, de Marokkanen, iedereen een eigen getto behalve de blanke slavendrijvers die vrij in Europa, Amerika en Israël genieten van hun corruptie. Het Jodendom is gekaapt door parasieten die door iedereen voor Joden worden gehouden, het zijn de Zionisten en Katholieken die de antisemitische kern vormen van de meest gruwelijke terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus