U bent hier: Home / Joden schuldigen Holocaust

Joden schuldigen Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 23-03-2015 09:15
Opgeslagen onder:

Joden zijn schuldig aan de Holocaust. Louter de door joden bedachte kwalificatie “Holocaust” voor de Jodenvervolging van 1940-1945 bewijst dat joden daaraan schuldig zijn. Holocaust is een joodse traditie uit de oudheid. Waarbij het beste wordt geofferd om Gd goed te stemmen bij de plannen. De joden hebben het eigen volk gebrandofferd voor land en geld. De bedoeling van dit bacchanaal is dat de familie Rothschild zich verrijkt en gekroond wordt als koninklijke familie van Groot Israël om als vorst over de joden te regeren.

De muntAlles aan Hitler en de Nationaal Socialisten ruikt naar joden. De eerste Bruinhemden waren joden. Hitler is typisch een joodse naam. Hitler is betaald door joden. Auschwitz is gebouwd door joden. Veel commandanten van Auschwitz bezitten een joodse familienaam. Eichmann zag zichzelf als een echte zionist. 150.000 joden vochten in het leger van Hitler. Na de Franse Revolutie is het moderne antisemitisme losgemaakt door joden, juist om andere joden het leven zuur te maken. 

De Holocaust is de ene groep joden tegen de andere groep joden. De zieke joden tegen de gewone assimilerende en emanciperende joden van het joodse ras en het joodse geloof. Nog elke dag worden joden opgejaagd door joden om te zwijgen over de schuld van joden aan de tweede wereldoorlog en de Holocaust. Het goede nieuws van de mislukte Holocaust mag niet gebracht worden door joden want joden vinden dat antisemitisme. Voor joden die de Holocaust ondersteunen en voortbouwen op de genocide op hun broeders en zusters is alles antisemitisme wanneer zij geen gelijk krijgen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus