U bent hier: Home / Joden schuldigen Tweede Wereldoorlog

Joden schuldigen Tweede Wereldoorlog

by J.L. de Kreek — last modified 20-05-2013 12:45
Opgeslagen onder:

Dat Joodse leiders dè schuld hebben aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah is de waarheid van de feiten. Joodse leiders hebben Joden en masse vermoord met hun politiek maatschappelijke organisatie tot illegale bezitneming van Palestina. In één beweging hebben Joodse leiders in 1897 de mensenrechten voor Joden ontbonden, het antisemitisme salonfähig en Hitler groot gemaakt. Dat dit gepaard is gegaan met het bombardement op Rotterdam en de moord op honderdtienduizend Nederlandse Joden kan de Joden blijkens de propaganda van het CIDI helemaal niks schelen.

Joodse leiders hebben het eigen volk gebrandofferd om invulling te geven aan het diepe verlangen van het Joodse volk om terug te keren naar Israël. Het grappig aan de Joden is dat zij dit allemaal zelf schrijven in door henzelf uitgegeven werken waar niemand conclusies uit trekken mag omdat dit antisemitisme is. De grote Joodse leider Ze'ev Jabotinsky die ook de oprichter is van de eerste bruinhemden in Duitsland (!), zegt het allemaal zelf in zijn boek The War And The Jew. Zijn grote voorganger Herzl is de uitvinder van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk en zette wereldleiders aan tot het verwoesten van het Jodendom.

Het staat allemaal letterlijk geschreven en gedrukt in de Zionistische bibliotheek die Ronny Naftaniel en Ester Voet aan het oog van het publiek ontrokken weten te houden. Bovendien strijden zij voor strafvervolging van iedereen die in verband daarmee de feiten relateert, zoals bijvoorbeeld de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl. De Duisters hebben zich voor het karretje laten spannen van Zionisten. Hitler behartigde de Zionistische zaak. Auschwitz was eigendom van Joden, eigendom (!). In concentratiekampen werd met de shekel betaald, de munt van Israël.

Hitler stond niet op zichzelf zoals de geschiedenisboekjes prediken. Hij is concreet ondersteund door Joodse leiders. Hij heeft de miljoenen voor zijn oorlogsindustrie gekregen van Joodse leiders uit Amerika. Dezelfde familie die de Knesset en het Israëlische Hogergerechtshof en de Verenigde Naties sponsort. Deze familie is toegezegd dat het gekroond zal worden als de koninklijke familie van Israël als het meewerkte aan het 'ausrotten' van de Joden uit Europa. Die belofte aan deze familie was eind 19e eeuw. De bemoeienissen van deze familie met de Eerste Wereldoorlog leverde deze familie de Balfour-verklaring op. Met de Tweede Wereldoorlog hebben zij de Joden verder een streek geleverd.

Nu prominente Joden in Nederland strafvervolging willen van de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl omdat op die sites de feiten gerelateert staan, zullen de feiten door de strot van Ronny Naftaniel en Esther Voet en al die 'Joden' gedrukt worden. Het is liederlijk zoals zij de geschiedenis liegen en iedereen in dwaling plaatsen in verband met de schuld van de Joodse leiders aan WOII en de Shoah. Deze Joden zullen vervolgd worden omdat het terrorisme gerelateerde bedreigers zijn die de grote Nazi's handen boven het hoofd houden.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus