U bent hier: Home / Joden stelen geld

Joden stelen geld

by J.L. de Kreek — last modified 31-05-2013 11:05
Opgeslagen onder:

Collectief en individueel stelen Joden grote sommen geld van Duitsland. Dat gaat ten titel van 'wiedergutmachung' terwijl de Joodse leiders zelf schuld hebben aan WOII en de Shoah. Onder Joden is het algemeen bekend dat de Zionisten het antisemitisme van Hitler gewild hebben om invulling te geven aan het verlangen van Joden terug te keren naar Israël. Al in 1897 werden de mensenrechten voor alle Joden ontbonden door de Zionisten. De propaganda van de Nazi's was gebaseerd op wat Zionisten zeiden.

Zionisten vinden het niet leuk wanneer hun schuld aan WOII en de Shoah geopenbaard wordt. Zij willen dat iedereen gelooft in de mythe van de schuld van het Duitse volk. De Zionistische beweging was vèr voordat de Nationaal Socialisten aan de macht kwamen gericht op de vernietiging van het Jodendom in Europa. De grote Zionistische leider Herzl schreef reeds in 1897 dat Joden vernietigd moesten worden, en hij predikte toename van antisemitisme om Joodse rijkdommen te liquideren.

Zij die feitelijk de 'wiedergutmachung' horen te betalen zijn Joden. Meer in het bijzonder is dat de bankiers familie Rothschild en ook Israël. Hitler had vergaande afspraken met de bestuurlijke lichamen van 'the Society of Jews' om Joden uit Europa te deporteren. Het kamp Auschwitz is daarbij op initiatief van bedrijven van de joodse Rothschildbankiers symbiotisch met de SS gebouwd. Het wordt niemand vertelt omdat de daders nog altijd aan de touwtjes trekken: Joodse leiders hebben WOII en de Shoah gewild. Zij hebben Hitler betaald. Hitler is door hen groot gemaakt en gezien als de Joodse messias.

De kolonisatie van Palestina door de Zionisten werd door de Nazi leiders 'Ein Nazi Färht Nach Palestina' genoemd. De Joden hebben nooit een Joodse staat gewild omdat dit in strijd is met het Jodendom. Het is door Joodse leiders ondemocratisch bepaald dat alle Joden naar Israël moesten en deze Joodse leiders hebben Hitler voor hun karretje gespannen. Vandaag bestrijden de nakomelingen van deze joodse oorlogscriminelen elk eerlijk geluid over de schuld van de Zionisten aan WOII en de Shoah.

Duitsland trekt de komende jaren meer geld uit voor hulp aan slachtoffers van de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. Dat geld is afgeperst door de (nakomelingen van) de Zionistische daders van de Jodenvervolging. De Joden moeten hun 'wiedergutmachung' bij de Joden zelf halen want het zijn in de allereerste plaats Joodse leiders geweest die de hoofdschuld hebben aan het geheel van de verschrikkingen om Palestina in bezit te kunnen nemen. De Zionisten hebben de Joden gebrandofferd om de god mild te stemmen bij en tijdens hun rooftochten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus