U bent hier: Home / Joden tégen vrije meningsuiting

Joden tégen vrije meningsuiting

by J.L. de Kreek — last modified 01-11-2014 10:55
Opgeslagen onder:

Professor mr. Loonstein van Loonstein Advocaten en voorzitter van Federatief Joods Nederland én Esther Voet van het CIDI én Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet én de reeds overleden helden van Geert Wilders bewijzen dat Joden tegen vrije meningsuiting zijn. Theodore Herzl, de grote Joodse leider en Zionistische held van Geert Wilders schrijft in 1895 op pagina 170 van zijn dagboeken: “We shall impose extensive but firm limits on public opinion”.

Een jaar geleden deed Federatief Joods Nederland aangifte tegen de eigenaar van Totalitarian Art Gallery. Want hij had vorig jaar een exemplaar van Mein Kampf te koop  aangeboden. Dit boek zou beledigend zijn voor Joden en er zouden teksten in staan die kunnen aanzetten tot haat. Kennelijk mag niemand het boek aanschaffen om te onderzoeken of wat de Joden zeggen dat er in staat ook daadwerkelijk uit Mein Kampf blijken kan.

Het wordt pas echt ziek wanneer de acties van Esther Voet van het CIDI en de Joden van het Meldpunt Discriminatie Internet in het geheel betrokken worden. Een paar jaar geleden is ontdekt dat Hitler zijn antisemitisme baseerde op wat de Zionisten zeiden. Dit wordt niet alleen door gelovige Joden gesteld. Dit blijkt ook uit tienduizenden pagina's tekst van de Zionisten die dankzij internet gevonden zijn en waaruit het zuiver haatzaaiende, racistische, anti-democratische en fascistoïde karakter der Zionisten blijkt.

Deze werken mogen niet gepubliceerd worden van Esther Voet van het CIDI. Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet dreigt zelfs met 'dire consequences' wanneer de bij deze publicaties passende oordelen geleverd worden. Dat oordeel is dat de Nationaal Socialisten van Hitler innig samenwerkte met de Zionisten om het plan van de Zionisten om Europa Jodenvrij te maken te volbrenging. Met andere woorden: de Joden hebben de Holocaust te danken aan de eigen Joodse leiders en de Joodse leiders bedreigen vandaag de magistratuur om deze feiten niet te erkennen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus