U bent hier: Home / Joden terroriseren Nederland

Joden terroriseren Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 26-07-2014 15:12
Opgeslagen onder:

Nederlandse joden janken weer eens over oplaaiend antisemitisme, terwijl zij daaraan zelf schuldig zijn omdat zij diep ziek liegen over de eigen schuld aan WOII en de Shoah. Honderdtienduizend Nederlandse Joden zijn afgevoerd en vernietigd omdat de joodse leiding (waaronder de opa van Lodewijk Asscher) dit wilde. Het is allemaal knalhard bewezen met originele geschriften van de joden zelf dat zij en niemand anders dan zij de grootste nazi's zijn die het Nationaal Socialisme in de macht geplaatst hebben.

Advertenties in de propaganda magazines van Goebbels zeggen alles. Of de munt die geslagen is ter ere van de diepgaande symbiose tussen de joden en Nationaal Socialisten. Van het CIDI mag dat allemaal niet gezegd worden want dan doet het aangifte en worden goederen in beslag genomen en geëxecuteerd. Ook bedreigen zij bij en tijdens door henzelf losgemaakte strafzaken bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' om de joodse leugens te volgen. Er is ook geen Holocaust geweest. Het is reeds in 1994 onweerlegbaar officieel vastgesteld dat er helemaal geen zes miljoen Joden industrieel vermoord zijn.

 

Wel staat vast dat de joodse leiding Hitler in 1929 dertig miljoen betaald heeft om zijn oorlogstuig aan te schaffen. Dat joden ook de initiatiefnemers van Auschwitz zijn waar zij zes miljoen van de eigen broeders en zusters kabbalistisch ritueel hebben willen offeren wordt ook nóóit onderwezen. Rabbijnen zagen in Hitler de joodse messias. Uitgebreid gedocumenteerd. Nóóit zijn de concrete bewijzen onderdeel geweest van waarheidsvinding naar de waarachtige toedracht van WOII en de Shoah. Er wordt nu gewerkt aan rechtens wraak op deze joden voor hun criminele leugens en zieke moorden van de broeders en zusters. Die wraak kan bestaan uit politioneel of militairgeweld, mede omdat joden de financiers blijken van de neonazi's die de aanslag op flight MH17 gepleegd hebben.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus