U bent hier: Home / Joden wilde Gestapo!

Joden wilde Gestapo!

by J.L. de Kreek — last modified 31-10-2013 09:30
Opgeslagen onder:

In Berlijn is Dieter Graumann (63), voorzitter van de Centrale Raad voor Joden, zielig aan het doen omdat het beruchte hoofd van de Gestapo, Heinrich Müller, in 1945 werd bijgezet op een joodse begraafplaats in Berlijn. Dat was opzettelijk. “Afschuwelijk dat juist een van de meest wrede nazisadisten terecht is gekomen op een joodse begraafplaats”, zuigt de voorzitter der nazisadisten hypocriet.

Joden wilde Gestapo. Joden wilde Auschwitz. Joden wilde SS. Joden wilde Holocaust. Joden wilde antisemitisme. Joden wilde Hitler. Joden wilde oorlog. Joden willen nog steeds oorlog. Joden willen de derde wereldoorlog om de wereldmacht in handen van de Rothschild bankiers en het Vaticaan te plaatsen. De Shoah en de Exodus is de vervulling van het Zionisme zo blijkt uit de brief vandaag van joodsrecht.nl aan de heer professor mr. Loonstein voorzitter van Federatief Joodse Nederland.

Iedereen denkt dat organisaties als de Joodse Raad, of de Centrale Raad voor Joden in Duitsland, of het CIDI, of de Joodse Omroep of Federatief Joods Nederland, Joodse organisaties zijn. Dat zijn het niet. Het zijn 'cover-up' organisaties van de collaborerende Zionisten en naoorlogse Nazi's. Nazi's disguised. Dat niemand dit ziet komt omdat niemand ingaat op de authentieke geschriften der Zionisten en hun klare symbiose met het Nazisme en extreme geweld waarbij ze de eigen broeders en zusters naar het kamp dragen om ritueel zes miljoen van hen te vergassen en verbranden als een heuse authentieke Holocaust ter voorbereiding op de Kolonisatie van Palestina.

Iedereen is compleet in de aap gelogeerd met de Zionisten. De Joden die wèl het Jodendom belijden en zich niet verlagen tot de politiek maatschappelijke beweging der Zionisten, prediken uit volle borst dat Joden geen recht hebben op een Joodse Staat; dat de Staat Israël onbevoegd gesticht is; en dat Zionisme hetzelfde is als antisemitisme. Antisemitisme is van oudsher, tot Islamieten in Europa kwamen, het revisioneren van de Diaspora. Joden waren tot voor kort de enige Semieten in Europa die gediscrimineerd werden. Voornamelijk door de Katholieken.

De Katholieken, of eigenlijk de gehele christenheid, is altijd antisemitisch geweest omdat het altijd een Europa heeft willen hebben louter bestaand uit christenhonden. Tot de Franse Revolutie was de onderklasse vogel vrij in Europa. Geen rechten. Niks. Toen deed de filosofie van Rousseau intreden. Vrijheid. Gelijkheid. Broederschap. De macht van de aristocratie en kerk nam af. Mensen kregen mensenrechten. Klinisch voor iedereen gelijk. Daarna maakte de Zionisten overigens agressief de opwagting. Sinds augustus 1897 officieel middels 'the Society of Jews', wat reeds juridisch geest en lichaam van Israël was. Ondersteund door de Rothschild bankiers die ook de legers van de grote machten commandeerde met hun geld en wiens onderneming Auschwitz gebouwd heeft.

De Zionisten hadden een broertje dood aan mensenrechten. Zij waren tegen democratie. Zagen in joden bij meerderheid verachtte bedelaars en wilde dat zij vernietigd werden. De weldenkende assimilerende en emanciperende joden werden door hen lafaards genoemd die beter sterven konden. Een Jood in Europa was minder waard dan een ezel in Israël. Joden moesten sprookjes verteld worden. Verzet moest met 'brute force' gebroken worden. De 'Endlösung der Judefrage' moest uitgevoerd worden. Inclusief treinen en kampen en slavernij. Ook wilde zij strikte beperkingen op de vrije meningsuiting; daarom dat Loonstein Mein Kampf niet gepubliceerd wil hebben. Allemaal Zionistische initiatieven. Hitler en de Gestapo zijn niet uit hen zelf tot hun beleid en bestuur gekomen. Zij zijn daartoe gebracht, aangezet, ondersteund, door de Zionisten. Massief.

De Zionisten hebben zich massaal ingezet voor Holocaust op zes miljoen Europese joden. Al in 1900 in Amerika maakte zij daarmee reclame. Collecteerde zij daarvoor. Holocaust is een typisch Joods ritueel. Joden houden jaarlijks Holocausten. Dan offeren zij een kip of ander geschenk aan de Almachtige om het mild te stemmen bij en tijdens de dagelijkse gang van zaken. De Zionisten die verder ongelovig zijn hebben dit ritueel breed getrokken en uitvergroot naar de massaslachtingen op de joden en de rest van Europa om Palestina in bezit te krijgen en de Rothschild bankiers de gelegenheid te bieden daadwerkelijk koninklijke familie van groot Israël te zijn. Gestapo is gesticht, Rotterdam is gebombardeerd en de honderdtien duizend Nederlandse Joden zijn vermoord omdat de leden van Rothschild bankiersfamilie gepijpt en beflapt willen worden!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus