U bent hier: Home / Joden willen Wereldoorlog

Joden willen Wereldoorlog

by J.L. de Kreek — last modified 13-09-2013 15:33
Opgeslagen onder:

Joden willen Wereldoorlog omdat ze denken dat ze het zullen winnen. Joden wilde ook de Tweede Wereldoorlog. Prominente Joodse leiders schrijven het zelf dus er is geen enkele grond om dat niet als staand feit te zien. Dat Joden een Derde Wereldoorlog willen is makkelijk te waar te nemen wanneer de waarnemer bewust is van het feit dat de geschiedenis over WOII een knalharde leugen is. Met de Joden vergeleken was Hitler een watje.

Welbeschouwd of strikt genomen waren het de Zionisten die de Tweede Wereldoorlog en de Shoah beraamd en alles reeds sinds 1897 officieel voorbereid hebben. De Zionisten noemde hun terroristische organisatie 'The Society of Jews'. Dat is om te misleiden. De Zionisten stelde zich ondemocratisch op als vertegenwoordigers van alle Joden op aarde en werden ondersteund door de Rothschild bankiers familie en het Vaticaan. De formele leiders waren onder andere de prominente journalist Theodore Herzl en Max Nordau. Nordau is de oprichter van de eerste Bruinhemden in Duitsland en bevestigt na de oorlog schriftelijk dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog was.

De Oorlogen van de Joden zijn veel besproken en goed gedocumenteerd in de wereldgeschiedenis. Er zijn dikke boeken over geschreven onder andere door Flavius Josephus. Vooral de Maccabeeën waren een veschtlustige stam Joden die de overige Joden en anderen uit de tent vochten. Zij werden de mannen met de hamers genoemd. Deze mannen met hamers zijn het voorbeeld voor de Zionisten. Voorts zijn de Zionisten de mannen en vrouwen die in vereniging in 1897 de verse mensenrechten voor de Joden eenzijdig en ondemocratisch ontbonden. Ook wilde zij dat Joden op elkaar zouden schieten en dat antisemieten de massa zouden controleren. De SS is opgericht door een Jood. Zijn organisatie schoot op Joden.

De Zionisten bedachten deportatie van alle Joden uit Europa per trein en de werkkampen waar Joden als slaven tewerkgesteld zouden worden ten behoeve van de Zionistische zaak. Zij die niet sterk of rijk genoeg waren konden creperen. Daar had tenslotte niemand wat aan aldus de sfeer onder de Zionistische leiders tot en met nu. Israël is de rechtsopvolger van 'The Society of Jews' die in 1897 is opgericht door de Zionisten. Feitelijk is Israël opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 met bestuurlijke lichamen, banken, geheime diensten, bestuurder, een volk, een nationaliteit een taal een vlag een cultuur, munt, en geen land. De shekkel was de munt van de Zionisten. Daarmee konden Joden in concentratiekampen betalen, net als nu in het wereld-getto Israel. De oprichters noemen Israel zelf het wereld-getto en aan de eufemisch veiligheidmuur genoemde grens is het ook een getto. Het land moest Palestina zijn vonden de Zionisten. Alternatief was Madagaskar alleen dat wekt geen natuurlijke associatie met Joden.

De Joodse leiders uit 1897 hebben hun persoonlijke doen en laten genoteerd in dagboek notities waarin zij de ziel bloot leggen. Wie dat leest snapt in een oog oplsog waar Adolf Hitler zijn inspiratie vandaan heeft. Van de Zionisten. De Joden schrijven het zelf dus het kan en mag geen antisemitisme of Jodenhaat genoemd worden wanneer gesteld wordt dat de Nazipropaganda gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden. De Zionisten hebben ook betaald. Miljoenen tegelijk. In 1929. Met een koerier overgebracht van de VS naar Hitler persoonlijk. Hitler is contant betaald door 'the America Hebrew' voor het losmaken van de Jodenvervolging in Europa 1940-1945.

Joden van nu zoals @loorschrijft beweren steevast dat Europa onder andere de vrije meningsuiting aan de VS te danken heeft omdat het Europa bevrijd heeft van de Moffen. Omgekeerde is het geval. Na de Franse Revolutie kwamen de mensenrechten in zwang in Europa, slavernij werd afgeschaft. De VS had dat nog niet. Europese Joodse aristocraten die door de Franse Revolutie hun ongebreidelde macht en de slaven in Europa zagen verdampen vertrokken naar de VS en hebben als Amerikaanse Hebrew middels de Zionisten wraak genomen op de vrijheden van de Franse Revolutie. De mensenrechten voor de Joden opzegdend en de vrije meningsuiting voor de rest beperkend. Dat kan @Loorschrijf weten als lok-Jodenin want journalist en Zionistische leider schrijft het zelf in zijn onthullende dagboeknotities die de Joden altijd voor zichzelf houden wanneer zij anderen de schuld geven van hun leed.

Ook het gehetz van de Zionisten ná de Tweede Wereldoorlog tegen de waarheid van de feiten is misselijk. Jaar op jaar worden mensen veroordeeld wegens antisemitisme of Jodenhaat omdat zij de Holocaust ontkennen terwijl de Joden over de hele breedte bekend moeten zijn met het feit dat de Amerikaanse Joden al in 1900 een Holocaust in Europa in beeld hadden, en er bij lange na geen zes miljoen Joden vergast of anderszins vermoord zijn en dat bovendien de Zionisten alles beraamd hebben. Het doel is Groot Israël, de Derde Tempel, en de kroning van de Rothschild bankiersfamilie als koninklijke familie. Groot Israël is de hele wereld. Met Jeruzalem als hoofdstad van het Derde Rijk, en het Vaticaan en de bankiers als de bestuurders voor iedereen om horige aan te zijn. Bovenstaande is de geschiedenis en de toekomst dus de Zionisten met name in Nederland moeten enorm goed op de tellen passen want zij kunnen ook binnenlands met tanks en kanonnen bestreden worden!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus