U bent hier: Home / Joden worden genaaid

Joden worden genaaid

by J.L. de Kreek — last modified 02-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Joden worden genaaid. 'Whats new'? Door Esther Voet, Ronny Naftaniel, Hans Knoop, Leon de Winter, Lodewijk Asscher, Hans Jansen, GeenStijl en @Pritt. Uiteraard zijn er meer deelnemers aan het naaiden van de Joden. Niet alleen dat handje vol kaaskoppen is in staat Joden te naaien. Daarvoor is meer nodig. De Jodennaaiers weten heel goed dat er geen Holocaust geweest is. Ook weten zij dat de Zionisten de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah zijn. Toch zwijgen zij daarover.

Wie zwijgt stemt toe. Het adagium wordt niet zelden met recht toegepast. Soms is zwijgen een misdrijf. Zwijgen over de Holocaust wordt door Jodennaaiers als een misdrijf voorgesteld. We mogen niet zwijgen. We moeten herinneren. Opdat het niet weer gebeurt. Terwijl vandaag live voor ieders ogen de Joden weer genaaid worden door de Jodennaaiers die de Joden altijd genaaid hebben. Zij die daartegen ageren worden vervolgd. Arabist Hans Jansen van GeenStijl is misschien de goorste Jodennaaier van het bovengenoemde stel. Omdat hij Katholiek is. Hoewel het naaien van de Joden door Hans Knoop en Leon de Winter ook niet onderschat worden mag.

 

Het Jodennaaien door Leon de Winter is ronduit ziek. De schrijver die zijn literaire oeuvre baseert op het verzwijgen van de waarheid van de Zionistische feiten. Het Zionistische feit bijvoorbeeld dat de oprichters van Israël in 1897 reeds wilde dat Joden vernietigd werden en dat er strikte beperkingen werden gesteld aan vrijmeningsuiting. Die beperkingen zijn er want mede onder aanvoering van de Jodennaaiers wordt iedere andere mening over de Tweede Wereldoorlog en de Shoah dan die van de Jodennaaiers, afgestraft middels strafvervolging en/of sociaal-maatschappelijke 'ausrottung'. In Duitsland gaat de invloed van de Jodennaaiers zo ver dat er een bewijs, spreek en verdedigingsverbod geldt voor Holocaustontkenners.

 

Jodennaaier Hans Knoop heeft nog iets aandoenlijks. Met zijn dikke mopneus. Hans Knoop is de journalist die oorlogsmisdadiger Pieter Menten ontmaskerd heeft en zwijgt over het feit dat zijn collega journalist Theodore Herzl in 1896 reeds de bedenker was van de 'Endlösung der Judenfrage'. Niet een oplossing, née dé finale oplossing. Hans Knoop kan dit allemaal weten want als professioneel Jodennaaier heeft hij kennis van de Bibliotheek der Zionisten waarin geschreven en gedrukt staat dat Zionisten vuige Jodennaaiers zijn die gewoon uitgeschakeld moeten worden.

 

Wat Jodennaaier Hans Knoop ook doet is propagandistisch ophitsen tegen Dries van Agt. Oud premier van het CDA die het na zijn ambt als particulier beter lijkt te begrijpen dan in zijn tijd aan het roer van de ministerraad, en de wereld informeert over het feit dat de Jodennaaiers van Israël vandaag weer een Semitisch volk aan het 'ausrotten' zijn. Dat de Palestijnen worden uitgemoord door de Jodennaaiers is omdat Palestijnen net als Joden een Semitisch volk zijn waarvan leden vroeger Joden geweest zijn en zich bekeerd hebben tot de Islam. Dat is te zien aan tradities die sommige Palestijnse families handhaven.

 

Jodennaaiers vertellen ook nooit dat Joden van oorsprong zwart zijn. Bruinen. De witte Joden zijn proselieten. Wordt meestal vergeten te vertellen omdat het anders wel heel erg opvallend is dat die blanke Jodennaaiers niks te zoeken hebben in bestuur over Palestina. Als het er dan toch om gaat wie historisch rechten heeft over Palestina dan zijn het geen blanken. Wat Jodennaaiers ook nooit vertellen is dat de tekens NAZI en ASJKENAZIM met elkaar geassocieerd moeten worden. Omdat Nazi nu eenmaal de afkorting is Asjkenazi én omdat het oorlogskapitaal van Adolf Hitler hem door Asjkenazi verschaft is en Asjkenazi juridisch eigenaar waren van het Concentratiekamp Auschwitz waar verondersteld vier miljoen Joden vergast zijn en Asjkenazi die eerste Bruinhemden waren die zich in Duitsland op straat militant manifesteerde met uniformen en marcheren met laarzen voorbereidingen treffend voor de deportatie van de Joden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus