U bent hier: Home / Joden zijn antizionistisch

Joden zijn antizionistisch

by J.L. de Kreek — last modified 04-01-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De trollen van Joods.nl en GeenStijl geiten over Ali B. die antizionistisch zou zijn. Bij Joods.nl en GeenStijl is men verzot op Zionisten. GeenStijl is bezit van de Telegraaf Media Groep. Onder de vlag van het iconische merk de Telegraaf waren de medewerkers van de uitgever in 1922 ook verzot op de Zionisten. Toen hebben zij in vereniging de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust voorbereid. Dat Zionisten en journalisten de initiators zijn van de Holocaust is een feit zoals Joods.nl en GeenStijl dat niet vertellen.

Joden zijn per definitie antizionistisch. De naam Israël voor de zogenaamd Joodse Staat is gestolen door de Nazi's. Israël is de ware naam van de Joden. De Zionisten hebben daarvan het handelsmerk van een Staat gemaakt wat zij bedoeld hebben als wereld-getto voor de Joden zodat de Joden bijeengepakt achter het hek makkelijk geroosterd kunnen worden bij en tijdens Armageddon waar de Zionisten en journalisten vandaag mede middels GeenStijl het fundament voor leggen. 

Iedereen wordt gruwelijk voorgelogen door de medewerkers van de Telegraaf Media Groep. Dat is niet van gister. De Telegraaf loog al in 1922 alsof het gedrukt stond over de bedoelingen van de Zionisten. Joden zijn op grond van het verbond met Gd gehouden de Drie Eden te handhaven. Dit betekent eenvoudig gezegd dat Joden op geen enkele politieke of maatschappelijke of anderszins menselijke wijze de realisatie van enige Joodse Staat mogen ambiëren of aan de invulling van dergelijke ambities direct of indirect mede vorm mogen geven of bijdragen. 

De idee van Zionisten dat zij het diepe verlangen van Joden om terug te keren naar het Beloofde Land politiek en/of maatschappelijk mogen invullen is gebaseerd op zuiver antisemitisme omdat het segregatie betekent van Joden uit het Katholieke Avondland. Zionisten zijn de grote antisemieten die na de Franse Revolutie de omwenteling realiseren van vrijheid en democratie naar ouderwets aristocratisch wereldbestuur zoals voor de afschaffing van de slavernij. Dat wordt de Grote Revisie genoemd. Of de Great Reconstruction. Daarbij is de familie aan de macht die ook Hitler financierde en profiterend eigenaar was van Auschwitz. 

Joden hebben niks met de Staat Israël te maken en willen niks met de Staat Israël te maken hebben. Joden erkennen de Staat Israël niet als Joodse Staat. Israël is niet eens een Staat zoals verwacht kan worden van een moderne Staat. De oprichtende bestuurders van Israël zijn Theodor Herzl, Ze'ev Jabotinsky, Adolf Hitler en Adolf Eichmann. Zij zijn van meet af sinds de oprichting van hun terroristische organisatie te Basel 29-31 augustus 1897 ruimschoots ondersteund door het wereldhuis van de familie Rothschild. In 1922 en 1924 ontvingen zij de vrijwillige ondersteuning van Nederlandse journalisten met positieve recensies over hun plannen voor oorlog en Holocaust in de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Het NIW is net als de Joodse Raad waar de overgrootvader van Lodewijk Asscher Nasi was, een Nazi-dekmantel. 

De Zionisten en journalisten, verslaggevers en opiniemakers van Die Welt, de Neue Freie Presse, The Jewish Chronicle, het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf zijn de initiatiefnemers van de Jodenvervolging van 1940-1945. Bij GeenStijl wil Zendgraaff dat niet weten omdat hij (of is het een zij?) dan tevens erkent betrokken te zijn bij het verspreiden van nepnieuws over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de schuld van de werkgever en historische collega's daaraan. Dat GeenStijl ook liegt dat het barst over de aanslagen in de VS van 11 september 2001 en de oorlogen in Moslimlanden en het referendumbedrog van GeenPeil en Jan Roos moet Zendgraaf een idee kunnen geven over de nasleep van zijn arbeidscontract met de Telegraaf Media Groep of althans GeenStijl. Bij Joods.nl kunnen ze erop vertrouwen dat hun bedrog het belang de Joden zwaar beschadigt

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus