U bent hier: Home / Joden zijn backstabbers

Joden zijn backstabbers

by J.L. de Kreek — last modified 25-07-2014 12:20
Opgeslagen onder:

Wanneer het bericht in de media verschijnt dat ISIS gaat besnijden, valt iedereen over de islamieten heen. Wanneer een verbod op besnijdenis van jongetjes wordt besproken janken de joden dat dit antisemitisme is. Wanneer bij een pro-Palestina demonstratie de Hitlergroet gegeven wordt aan de joden, is het hek van de dam. Als bewezen wordt dat joden Hitler betaalde en Auschwitz hebben laten bouwen is het hek ook van de dam.

In Israël gedragen de joden zich alsof ze de eerste de beste Moffen zijn die vers van de school voor SS-ers zijn afgestudeerd. De wereld vertellen dat de gemiddelde jood in Israël helemaal geen historische of Bijbelse of genetische band heeft met dat land omdat de wortels in Oekraïne en omgeving liggen doen ze niet. Uitleggen aan iedereen dat het jodendom een joodse staat verbiedt wordt ook niet onderwezen door de joden. De joden drillen de wereld om te geloven dat zij niet de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

 

Het bombardement op Rotterdam is betaald door joden. De aanslag op de MH17 is zeer waarschijnlijk ook betaald door joden. Joden hebben een dubbele agenda. Althans een aanzienlijk deel van de joden bezit deze dubbele agenda. Deze joden willen wereldheerschappij, precies zoals in de verondersteld antisemitische roddels beweerd. Dat dit feiten zijn en geen fictie wordt bekend door de joodse bibliotheek en de geschriften van de helden van Geert Wilders te bestuderen. Joden bedreigen vandaag bestuur en rechtspraak met terrorisme om bovenstaande feiten niet te herkennen en/of erkennen.

 

Gelukkig zijn niet alle joden mesjogge. Weldenkende joden zijn er ook. Dat zijn Joden, met een hoofdletter. Esther Voet is een jood waarbij de letters j o o d met afschuw geschreven worden. Met joden als Esther Voet hebben de Joden geen vijanden nodig. De Mainstream joden in Nederland ondersteunen de georganiseerde criminaliteit die ook schuld heeft aan (let op): de pogroms in Odessa, het escaleren van de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de Endlösung van het Palestinavraagstuk, 9/11 én dus MH17. Dat de joden Duitsland op schandalige wijze in de rug steken is duidelijk. Dat de aanslag op de MH17 een oorlogsverklaring van joden is aan Nederland zal rechtens worden afgerekend met Esther Voet persoonlijk.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus