U bent hier: Home / Joden zijn bedreiging

Joden zijn bedreiging

by J.L. de Kreek — last modified 08-11-2013 16:20
Opgeslagen onder:

De bullshit van de Joden dat ze bedreigd worden door anderen moet ophouden. Nu vinden de Europese Joden weer dat niet de neonazi's, maar moslimextremisten de bedreiging zijn. Niemand inzicht gevend in de originele bronnen die bewijzen dat de Zionisten WOII en de Shoah beraamd hebben als Holocaust van de broeders en zusters ter meerdere eer en glorie van de Rothschild bankiers familie.

De Joden hebben de Joden zelf naar het kamp gedragen en vergast. Joden zijn door Joden vermoord, gemarteld, gekruisigd, verkracht, tot slaaf gemaakt. Na de tweede wereldoorlog jagen Joden weer op Joden om te voorkomen dat de waarheid van de feiten ter tafel komt. De Holocaust is gelogen en de Joden hebben Hitler betaald. Als er al mensen op aarde een gevaar zijn dan zijn het de Zionisten en katholieken die in vereniging met elkaar de wereld in de macht hebben willen.

De Joden moeten uit de kast komen met hun liederlijke leugens over de Holocaust en de schuld van de Duisters daaraan. De ideeën zijn eerst allemaal door de Zionisten zelf opgeschreven en 'salonfähig' gemaakt voordat zij Hitler financierde voor de uitvoering. Auswitch, het gas, de sondercommando's. Betaald door de Joodse Rothschild bankiers familie die ook het Beloofde Land financiert waarvan het Jodendom predikt dat het een wereld-getto is. De Joden zijn vooral een gevaar voor zichzelf!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus