U bent hier: Home / Joden zijn gewaarschuwd

Joden zijn gewaarschuwd

by J.L. de Kreek — last modified 19-12-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Hoeveel Joden zijn er op aarde die ervoor uitkomen dat de Zionisten de initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945? Aan de berichtgeving in Nederland af te zien is dat er één! De Nederlandse Zionisten en journalistiek vormde een sleutelrol bij en tijdens de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Zonder de gewillige medewerking van de Nederlandse Zionisten en journalisten was er misschien helemaal geen Tweede Wereldoorlog of Holocaust geweest.

Zowel de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad als de journalisten van de Telegraaf hadden in 1922 de publicaties in bezit waaruit in welhaast een oogopslag de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en de antisemieten blijkt. Deze relatie duurt nog altijd voort waarbij de wil van de Zionisten domineert. Het plan om zes miljoen Joden te offeren in de kampen komt uit het brein van de held van Geert Wilders. Dit wordt bewezen door de authentieke publicaties van deze kerel waarop de Nederlandse Zionisten en journalisten niet ingaan ook al worden de antisemitische teksten van deze Oppernazi onder de neus geduwd.

Tot op de dag van vandaag zijn de Zionisten en journalisten van onder andere het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf niet bereid te erkennen dat het inderdaad zo is dat de Zionisten de initiatiefnemers zijn van WOII en de Holocaust als opmaat voor de kolonisatie van Palestina. Deze Zionisten en journalisten verzetten zich tegen de waarheid van de feiten en voeren een ongemeen hufterige hetze tegen de boodschapper. Omdat de Zionisten en de Telegraaf daarmee tevens betrokken zijn bij de verdere voortzetting van de Jodenvervolging en voorbereidingen treffen voor de finale Holocaust kunnen medewerkers van de Telegraaf er niet vanuit gaan dat Joden geen maatregelen treffen.

De Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Geert Wilders bereiden de deportatie voor van minderheden. Wilders wil minder Marokkanen. Wilders heeft al laten weten te zullen deporteren en mannen te zullen opsluiten. Ook heeft Wilders al laten weten dat hij de Arabieren verwijderd wil hebben. Ook wil Wilders de Koran uit de boekenkast en mag er geen Suikerfeest gevierd worden. Wie aan de Arabieren komt, komt aan de Joden. Wie aan de Koran komt, komt aan de Joden. Wie aan het Suikerfeest komt, komt aan de Joden. Ook neemt Geert Wilders politiek ambtelijk deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Arabieren zijn zuiver Semieten zoals Wilders weet.

De vrienden van Wilders voeren een ouderwetse Jodenjacht uit op personen met Joodse achtergrond van wie Joodse leden van de familie zijn vermoord in de kampen die bezit geweest blijken te zijn van de familie van de patroon van de helden van Wilders, om de schuld van de Zionisten aan de genocide op de Joden onder de pet de houden. Joden, Arabieren, andere minderheden laten zich door Wilders en zijn hufterige handlangers niet weer voor het blok zetten. Geert Wilders liegt dat hij barst over de Koran en de Islam en over de betrokkenheid van Arabieren of Moslims bij de aanslagen in de VS 11 september 2001. De aanslagen in de VS zijn begaan door de terroristische organisatie van de helden van Wilders. Wilders, Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep zijn schuldig aan de aanslagen in de VS 11 september 2001. Het zijn de moderne Nazi's die voortbouwen op de Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus