U bent hier: Home / Joden zijn griezels

Joden zijn griezels

by J.L. de Kreek — last modified 02-05-2013 18:45
Opgeslagen onder:

Onderhavige tekst moet u negeren van de rechtbank Amsterdam want het is afkomstig van Jeroen de Kreek. Jeroen de kreek kan er met de pet niet bij dat een tekst onder de kop “Joden zijn gevaarlijk” die als volgt gaat strafbaar hoort te zijn: "Joden zijn gevaarlijk voor zover het geen Sefardische Joden zijn. Europese Joden zijn dood en doodeng: Ashkenazi. Merendeel van hen is Zionist en heeft in die hoedanigheid willens en wetens het anti-semitisme aangewakkerd om Joodse rijkdommen te liquideren en de Shoa te doen laten ontstaan”.

Joden zijn griezels. Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet dreigt met 'dire consequences' in zijn zaak tegen hetzuur.nl. Dat is niet normaal. Op openbare websites, kennelijk om angst te zaaien bij een groot publiek en onderzoek te frustreren. Zijn bijdrage aan het holocaustonderwijs in Nederland wordt gezien als bedrog met terroristische oogmerk. Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet is een post moderne Nazi-trol. De Nazi's zoals iedereen ze heeft leren kennen bestaan uit Joden en racisten. Deze Joden waren bepaalde hooggeplaatste niet democratisch gekozen families van leidende Joden.

Er is een bepaalde stam Joden die aan de basis staat van de Shoah omdat het dwaalt dat het vervolgens het Koninkrijk Groot Israël als persoonlijk bezit zal verkrijgen. Dat zijn de Rothschild bankiers en kliek van aristocratische hielenlikkers. Die bezitten een oude kongsi met de katholieken die terug gaat tot de Franse Revolutie. De Tweede Wereldoorlog en de Shoah is de reactie van 'das Kapital' op de algemene mensenrechten en de ideeën van Rousseau: vrijheid gelijkheid broederschap. Deze verlichting is ten goede gekomen aan iedereen. Ook aan de Joden die het ná de Franse Revolutie in Europa nog beter hadden dan het al was. De Zionisten vonden dit niks omdat zij alsdan verlost raakte van hun joodse slaven en getto's.

Het feest van de Franse Revolutie is ook door de katholieken niet gedeeld. Die spande samen met de Zionisten om de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk, wat door de Zionisten in 1896 op de internationaal politieke agenda is gezet, uitgevoerd te krijgen. Het verbond tussen de katholieken en de Nazi's is nog onderwerp van aandacht. Dat dit verbond de Zionisten als derde en leidende partner had is ook dankzij het vonnis van de rechtbank Amsterdam tegen de eigenaar van het zuur.nl, weer aan het zicht van het grote publiek ontrokken gehouden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus