U bent hier: Home / Joden zijn leugenaars

Joden zijn leugenaars

by J.L. de Kreek — last modified 27-07-2014 06:25
Opgeslagen onder:

Joden zijn bij meerderheid schaamteloze leugenaars zonder normbesef. Ze hebben Hitler drie miljoen en geen zes miljoen van de broeders en zusters laten vermoorden. Wie wat dat niet erkent wordt bedreigd met 'dire consequences'. Stapels lectuur uit de joodse leesmap bewijzen dat de joden al meer dan 116 jaar de wereld terroriseren met extreem geweld, en erin slagen anderen daarvoor op te laten draaien. Dat “Hitler” de naam is die exclusief geassocieerd moet worden met vooraanstaande joden is voor iedereen makkelijk na te gaan.

Ook dat vooraanstaande joden Hitler dertig miljoen hebben betaald om een gewelddadige revolutie in Europa te beginnen staat vast. Tevens staat vast dat de vooraanstaande joodse leiders zelf in 1897 reeds de mensenrechten voor de joden ontbonden en opriepen tot meer antisemitisme omdat dit de kolonisatie van Palestina bevorderde. Israël is het persoonlijke project van enkele kapitalistische vooraanstaande joden die in de 18e eeuw de bazen waren van de getto's in Oost Europa. Toen in de 18e eeuw bestierde zij hun joodse slaven met harde knuppels van de getto politie.

 

In Odessa, waar nu weer de pleuris uitbreekt, in de 19e eeuw, ondersteunde zij als lokale bestuurders de pogroms omdat zij daarmee protesten van de arbeiders die veelal joden waren klein kregen. De joden waren in Duitsland de eerste bruinhemden. Militant en agressief nationalistisch als echte fascisten tegen democratie en tegen vrije meningsuiting en vooral tegen minderheden. Hun mentaliteit komt overeen met dat van de neonazi's in Oekraïne nu die vlucht MH17 hebben neergeschoten. Die aanslag op Nederland lijkt betaald te zijn door de tweede rijkste man van Oekraïne, wat een jood is.

 

Joden vermoorden en bedreigen joden om te voorkomen dat het grote publiek bekend wordt met de diep zieke leugens van de joodse elite. De joden zagen in Hitler hun verlosser. Hitler had zich omringd met joden. Joden namen in grote getalen deel aan de legers van Hitler. Joden waren de meest actieve vergassers van andere joden in de concentratiekampen waar zij de joodse broeders en zusters ritueel in de gaskamers liet creperen om volledig in rook op te laten gaan in de door joden gewilde crematoria. Holocaust is een typisch joods ritueel.

 

De Holocaust heet Holocaust omdat joden schuldig zijn. Het was letterlijk een brandoffer van joden om Palestina in bezit te krijgen en om de joodse broeders en zusters uit Europa te verdrijven. De joodse leiding had een bloedhekel aan joden die assimileerde en emancipeerde. Na de oorlog verbaasde de joodse leiding zich erover dat er joden waren die wilde assimileren en emanciperen. Geert Wilders adoreert de joodse mannen die genocide op de joden ideologisch en militair hebben vormgegeven. Hij draagt voor de vorm zelfs een keppel om iedereen te laten geloven dat hij geen nieuwe Hitler is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus