U bent hier: Home / Zionisten zijn onbetrouwbaar

Zionisten zijn onbetrouwbaar

by J.L. de Kreek — last modified 01-05-2015 15:10
Opgeslagen onder:

Of het nu juristen, journalisten of historici zijn: zionistische joden zijn onbetrouwbaar. Bij meerderheid liegen zij dat ze barsten en houden ze bronteksten verborgen die bewijzen dat Israël zit achter de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van '40-'45. Of deze joden nu vertegenwoordigd zijn door de liberalen of de Nazi's van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap maakt helemaal niks uit. Ze houden elkaar de hand boven het hoofd en vermoorden net zo makkelijk hun moeder om Israël in bezit te krijgen.

De muntNiet vaak genoeg kan gezegd worden dat de Zionistische helden van Wilders die vrijwel door alle joden gevolgd worden de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Om te misleiden verwijzen zij steeds naar de Protocollen van deWijzen van Sion zodat ze het niet over de authentieke protocollen van Zion hoeven te hebben waaruit het diepliggende Nazisme van grote groepen joden evident blijkt. Alles was joods aan de Tweede Wereldoorlog. De grote intellectueel en financierende daders en moordenaars in de kampen waren joods en de naoorlogse holocaustleugens zijn joods.

Hoe vreemd het ook mag lijken voor iedereen: Hitler had compassie voor de normale Joden. De 'ebenburtige' Joden. De assimilerende en emanciperende Joden die ook door de Zionisten erkend consequent beschermd zijn. Tot diep in de Tweede Wereldoorlog maken de Nationaal Socialisten in nota bene 'der Angriff' van propaganda minister Goebbels, wat gewoon te vinden is in de archieven van het NIOD, onderscheid tussen de gerespecteerde Joden en de parasieten die zich vandaag verenigen in bijvoorbeeld het Centrum Informatie Documentatie Israël wat tot 01 juni 2015 geleid wordt door opper-parasiet Esther Voet.

Schandalig is het zoals de Zionistische joden de geschiedenis en vooral ook het Jodendom liegen. Ja er is een verlangen van de Joden om terug te keren naar het Beloofde Land. Née, dat kan en mag niet met politiek maatschappelijke middelen. Een door Gd gegeven wonder moet het verbond met de Joden herstellen wat zij zelf verbroken hebben twee duizend jaar geleden. In de Diaspora kunnen en mogen de Joden in Israël wonen. Dat betekent dat er geen sprake zijn kan van enige joodse bestuursvorm in Israël.

Het is helemaal niet moeilijk te zien dat Israël de grote dader is van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. De Zionistische archieven puilen uit van bewijs van het blatante Nazisme van Zion. Vandaag vergassen de joden hun Semitische broeders en zuster in het Midden Oosten op zieke internationale misdrijven. Palestijnen zijn meer verwant aan de Joden en het Jodendom dan dat wijf van een Esther Voet. Het is moeilijk niet liederlijk op haar te schelden of haar te vervloeken.

Om te voorkomen dat de waarheid en de feiten bekend worden doen de Zionisten aangifte tegen de tweede generatie die zeventig jaar na dato ontdekt dat Zion de grote schuldige is aan het vermoorden van de familie in het door Zion opgerichte kamp Auschwitz. Om de standpunten kracht bij te zetten dreigen de Zionisten met “dire consequences” wanneer staande of zittende magistratuur de waarheid en de feiten herkennen of erkennen. Kennelijk wil Zion geslagen worden!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus