U bent hier: Home / Joden zijn probleem

Joden zijn probleem

by J.L. de Kreek — last modified 21-01-2015 10:40
Opgeslagen onder:

Joden zijn vooral een probleem voor zichzelf. Gevangen in een valse identiteit. Behept met het gedachtegoed van hun vergassers. Joden klagen steen en been over het leefklimaat in Europa. Ze verlaten als kanaries de kolenmijn op weg naar het wereld-getto wat hun oud getto-managers kunstig hebben laten aanleggen in het Midden Oosten. Dat de grote sponsors van Israël ook de financiers van Hitler en eigenaren van Auschwitz waren wordt te weinig onderwezen bij en tijdens Holocaustles.

In Europa was helemaal geen Jodenprobleem tot de Zionisten opwachting maakte en hun idee van Joods nationalisme in de hoofde en harten brachten van antisemieten. Herzl. Jabotinsky. De mannen die te Israël als oprichters geëerd worden met standbeelden en straatnamen en pleinen, zijn de grote door Geert Wilders bewonderde kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust om de aanstaande Koninklijke familie van Groot Israël daar royaal te kunnen verwelkomen. 

De meerderheid der Joden op aarde is geen directe of indirecte nakomeling van Abraham of meer precies Isaak en later Juda. De meerderheid der Joden zijn nakomelingen van Askhenaz met een stamboom van bekeerde Euro-Aziaten die terug gaat tot rond de zeshonderdveertig jaar na Christus. Dat is pas 1374 jaar geleden terwijl het Jodendom in de bloedlijn van Abraham meer dan vijfduizend zevenhonderd jaar oud is dus meer dan drie en half duizend jaar voor christus ontstaan. 

De échte Joden weten dat wel. Het is een minderheid die eenzaam de waarheid verkondigt, bekend met het feit dat niemand naar hen luistert. Nooit gedaan ook. De Zionisten zijn het minst geïnteresseerd in Joden of het Jodendom. Zionisten zijn vooral geïnteresseerd in zichzelf. Het groepsnarcisme der Zionisten kent geen grenzen. Al die Amerikaans Joodse Prinsessen die denken dat zij een 'Egyptian Goddess' zijn, besmetten zichzelf met de ideologie en symbolen van Satan.

Jodendom is voor hen een vorm waarin zij hun terrorisme en Nazisme verpakken. De Bijbel kwalificeert deze mensen als leden van de Synagoge van Satan. Mensen die zeggen Joden te zijn en dat niet zijn. Mensen die misleiden, juist om Satan zijn plan voor de mensheid te laten volbrengen. Al die achterlijke dwazen die de Talmud of erger de Kabbala volgen. Iedereen vergist zich heel erg in het Zionisme. Zionisme en Nazisme zijn letterlijk twee handen op dezelfde buik en dienen dus dezelfde heer. Dat zijn de Joodse Rothschild bankiers die het meest geprofiteerd hebben van hun Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus