U bent hier: Home / Joden zijn psychopaten

Joden zijn psychopaten

by J.L. de Kreek — last modified 21-11-2014 13:55
Opgeslagen onder:

Conclusie van de thans jarenlange strijd van joden tegen de waarheid over de innige samenwerking tussen de joden en de Nazi's om het eigen volk kabbalistisch te vergassen ter kolonisatie van Palestina leidt tot de logische gevolgtrekking dat joden bij meerderheid zieke psychopaten zijn. Er is geen één jood die publiekelijk eerlijk is. Of het nu gaat om Esther Voet, Hans Knoops, David Pinto of welke andere dan ook. Joden die wel het eerlijke geluid leveren worden bedreigd en met lasterlijke aanklachten bestreden door de broeders en zusters.

De jood Flavius Josephus schreef inspirerend over de oorlogen van de joden. Dat was vroeger. Tijdens de Romeinen. In al die eeuwen is er helemaal niks veranderd. De joden voeren nog altijd een bloedige strijd ter vervolmaking van hun utopische wereldbeeld. Daarbij schuwen zij niet de wereldgemeenschap voor te liegen en met terrorisme tot keuzes te dwingen. Joden blijken gladde praters te zijn met een sterk opgeblazen gevoel van eigenwaarde. Ze liegen pathologisch bewijst onder andere David Pinto in Trouw deze week. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de eigen gedrag. List, bedrog, manipulatie zijn aan de orde van de dag. 

Er is ook geen enkele emotionele diepgang te ontdekken bij deze joden. Wat er is aan emoties gaat over de door joden georganiseerde Holocaust die achteraf toch minder omvangrijk is geweest dan de liegende joden willen dat de wereldgemeenschap bekend is. Evident hebben joden een groot gebrek aan empathy. Eerst het eigen volk vergassen en vervolgens de joden bestrijden die de waarheid over de schuld van joden aan de Holocaust openbaren getuigt natuurlijk niet echt van invoelend vermogen. 

De levensstijl die de joden met elkaar erop nahouden is ronduit parasitair. Ze parasiteren op de eigen Holocaustfraude en de onbekendheid bij het publiek met de hoofdschuld van joden aan WOII en de Shoah. Kennelijk lijden zij ook aan een gebrekkige beheersing van gedrag. Stenigen van mensen die zich niet aan de Sabbat houden is gangbaar in en rond de orthodoxe wijken van Jeruzalem. Ga op bezoek in dat land, de kans is dan groot dat de vakantieganger getuige is van dit zaterdagritueel van mannen met baarden en hoeden en lange jassen langs de kant van de weg en op kruispunten.

Dat joden onverantwoordelijk zijn blijkt natuurlijk uit alles. Esther Voet en Ronald Eissens en ook David Pinto en Hans Knoops zijn daarvan aansprekende voorbeelden. Hans Knoop die een bekende journalist is jaagt wel op Pieter Menten en vergeet het publiek te informeren dat zijn joodse collega journalist Herzl de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda gezet heeft. Ook ontbreekt het joden aan realistische doelen op lange termijn. Het joods utopisch wereldbeeld is wereldheerschappij voor het Derde Rijk met Jeruzalem als hoofdstad en de familie Rothschild als koninklijke familie. Dat zit er natuurlijk niet in.

De kinderjaren van joden in Israël kenmerken zich door tal van problemen zoals liegen over bijvoorbeeld de Holocaust en staats- of bestuursrechten over Palestina, vechtpartijen met de oorspronkelijke bewoners, diefstal en beroving van het land van de Palestijnen, brandstichting en uitingen van geweld tegen mens en dier. De psychopaten onder de joden worden geëerd en geprezen en staan vaak al vroeg heel goed bekend als held de familie psychopaten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus