U bent hier: Home / Joden zijn tirannen

Joden zijn tirannen

by J.L. de Kreek — last modified 19-08-2013 10:20
Opgeslagen onder:

Een volk dat voor Joden zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. Joden zijn de grote daders van de Tweede Wereldoorlog. Het was een Joodse oorlog, betaald en gewild door Joden. De Holocaust is ook een Joods idee. Al in 1900 hadden Amerikaanse Joden een Holocaust op zes miljoen Europese Joden in het vizier. Het offeren van de Joden in de concentratiekampen heeft plaatsgevonden op instigatie van de Joodse leiders.

Ook vandaag zijn de Joden tirannen. Kijk naar Ronny Naftaniel, Esther Voet, Ronald Eissens en de hele Joodse cultus rond de Holocaust die niet heeft plaatsgevonden. Willens en wetens liegen Joden de geschiedenis. De Joodse teksten die bekend zijn onder Joden en verborgen worden gehouden voor het grote publiek en die bewijzen dat de Joden de hofleveranciers van internationaal terrorisme zijn staan sinds kort gelukkig op Internet.

Joden in Nederland doen de best deze teksten offline te krijgen door lasterlijke aanklachten van antisemitisme. Ook bedreigen zij het Nederlands bestuur en de rechtspraak met serieus geweld wanneer de Holocaust ontkend wordt. Joden bedreigen de wereld in ieder geval al vanaf 1897 met serieus geweld wanneer er niet meegewerkt wordt aan de 'Endlösung der Judenfrage', met treinen en antisemieten en concentratiekampen en alles daarbij.

In Israël waar de Joden hun wereld-getto gesticht hebben terroriseren Joden de oorspronkelijke bewoners die verplicht worden huis en haard te verlaten en eigen huizen af te breken omdat de Joden weigeren vergunningen te verstrekken. De Joden werkte diepgaand samen met de Nazi's. Hitler heeft zijn geld van Joden gekregen. Joden waren de oprichters van de SS. Joden waren de eerste bruinhemden. Joden bedachten 'entartete kunst'. Joden zijn de tirannen die het Duizendjarige Nazirijk vestigen zullen met Jeruzalem als hoofdstad. Joden waren de eigenaren van Auschwitz toen er Joden vergast werden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus