U bent hier: Home / Jodenjongetje Lodewijk Asscher

Jodenjongetje Lodewijk Asscher

by J.L. de Kreek — last modified 25-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Vice premier Lodewijk Asscher is helemaal geen Joodse jongen. Lodewijk Asscher is net zo'n volger van de Nazi's als zijn grootvader. Het werk van zijn grootvader als voorzitter van de Joodsche Raad is mede mogelijk gemaakt door de genereuze bijdrage aan het oorlogskapitaal van Hitler namens de familie die Charlie Hebdo laat drukken en ook Auschwitz in bezit had toen er Joden vergast werden. In de eeuwen daarvoor was deze familie eigenaar of manager van Joodse getto's.

Lodewijk Asscher draagt bij aan de geheimhouding van de wetenschap over de Nazi-feiten van de helden van Geert Wilders en het feit dat volgers van deze helden van Wilders bestuur en rechtspraak bedreigen met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de Nazi-feiten van de helden van Wilders bekend worden. Lodewijk Asscher is één van de prominente juristen die weten kan wat de feiten zijn want vanuit zijn hoge toren kan hij het allemaal zien.

Lodewijk Asscher kan zelf bedenken dat deelname aan een kabinet waarvan de minister-president genocide achter de kiezen heeft het risico levert van besmetting met de bijpassende schuld. Vroeger leek Lodewijk Asscher echt een verstandige jongen. Vandaag, nu hij in de politiek zit, blijkt zijn Nazistische grondhouding. De Moffen zoals die de Joden hebben vervolgd zijn een meerkoppig monster met het hakenkruis van de Nazi's en de David Ster van Zion om de nek. Vooral mannen als Lodewijk Asscher moeten ermee bekend zijn dat de Zionisten, de oprichters van Israël, zijn grootvader, persoonlijk schuldig zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Bewust aangezet, uitgelokt en opgehitst door de Zionisten. Volledig in strijd met de Joodse leerstellingen. Volledig in strijd met bijna twee duizend Joodse traditie in de Diaspora waren er te Basel 1897 plotseling twee honderd Zionisten die zich verenigde in vereniging Erez Israël en bij en tijdens het eerste congres de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden en hen diskwalificeerde als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars. Dát zijn de feiten vóór dat Rotterdam wordt gebombardeerd, vóórdat de bezetting plaatsvond, voordat Anne Frank werd opgeruimd. De grootvader van Lodewijk Asscher speelde in die pandemie van agressie een prominente rol in dienst van de stichters van het Duizendjarig Nazirijk.

Ná de oorlog is de Nazi-rol van de grootvader van Lodewijk Asscher buiten de geschiedenisboekjes gehouden, want de Zionisten zijn sindsdien altijd de baas gebleven. Sinds de Tweede Wereldoorlog bepalen Zionisten de geschiedschrijving. Daarbij bedienen zij zich van gestolen identiteiten, holocaustfraude en gelogen kampverleden. De beroemde Elie Wiesel bijvoorbeeld die een Nobelprijs gewonnen heeft voor wat hij schreef over zijn kampverleden, heeft nooit in een kamp gezeten. Beeldmateriaal van Duits leed in Duitsland na de Tweede Wereldoorlog is misbruik als bewijs van Duitse agressie.

De geschiedenis is meesterlijk vervalst door joden jongetjes als Lodewijk Asscher. Mannetjes die geen Jood zijn. Zij die de Joodse identiteit hebben gestolen en feitelijk functioneel het ideaal van de stichting van het Duizendjarig Nazirijk ondersteunen of daaraan anderszins behulpzaam zijn. Het is jammer voor Lodewijk, hij leek zo getalenteerd vol beloften en intelligentie. In de politiek blijkt zijn bord voor het hoofd en de gekozen blindheid voor de zware internationale misdrijven van de collega terroristen in de Nederlandse politiek.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus