U bent hier: Home / Jodenvervolging 2.0

Jodenvervolging 2.0

by J.L. de Kreek — last modified 19-03-2014 13:20
Opgeslagen onder:

Onder het oog van een ieder vindt in Nederland een nieuwe Jodenvervolging plaats. Op nakomelingen van Joden die in Auschwitz vermoord zijn. Omdat geopenbaard wordt dat de Zionisten de waarachtige grote nazicriminelen zijn. De hele kliek aan Zionistische oplichters valt over de websites hetzuur.nl, holocaustles.nl en holocaustfraude.nl omdat daar feiten staan waarvan zij niet willen dat het algemeen bekend is.

Joden zijn géén Zionisten. Jodendom en Zionisme zijn onverenigbare grootheden. Water en vuur. Sluit elkaar uit. Zionisten wekken de schijn dat zij Joden zijn. Zionisten bestrijden het Jodendom ten behoeve van zelfverrijking en uit antisemitische en racistische motieven. Dat blijkt allemaal bijzonder makkelijk uit de tienduizenden pagina's die de Zionistische archieven hierover bevatten. Een deel daarvan staat op jodenhaat.nl.

Op joodsrecht.nl staat hoe het werkelijk zit met Joden en het recht op annexatie van het Midden Oosten. In het boek 'the Jewisch War Front' legt de grote Zionistische militaire leider Jabotinsly -die ook de oprichter van de Bruinhemden was en samenwerkte met de fascisten van Italië- uit dat de Zionisten álle minderheden wil separeren en dat het Midden Oosten geschikt gemaakt moet worden voor bewoning door de gemiddelde blanke Europeaan. De Nazi's zijn geworteld in het Zionisme. Het is niet anders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus