U bent hier: Home / Jodenvervolging anno 2014

Jodenvervolging anno 2014

by J.L. de Kreek — last modified 15-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Thans reeds een aantal jaar worden Joden in Nederland met kennelijke goedkeuring van GeenStijl actief vervolgd omdat zij het eerlijke geluid verkondigen over de kwaadaardige sleutelrol der Zionisten bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. In 1940-1945 werden de Joden ook vervolgd door de Zionisten. De Zionisten accrediteerde de antisemieten die het werk van de uitvoering op zich namen. Joden hebben zich altijd verzet tegen het Zionisme.

De Jodenvervolging in Nederland wordt tegenwoordig vormgeven door het Centrum Informatie Documentatie Israël, de Joodse Omroep en het Meldpunt Discriminatie Internet. Vroeger tijdens de oorlog gaf de Joodsche Raad leiding aan de Jodenvervolging. De grootvader van vicepremier Lodewijk Asscher was toen de leider van de Zionisten in Nederland die bepaalde welke Joden konden blijven leven en wie er op de trein ging. Wanneer Joden eerlijk zijn over het Zionisme worden zij met brute kracht gebroken door de Zionisten.

De Zionistische leider die door Geert Wilders als held bewonderd wordt vond al in 1895 dat Joden vernietigd moesten worden. De andere Zionistische held van Wilders weigerde in 1939 als generaal van het leger van de Staat Israël in oprichting, het vredesvoorstel van de Britten indien niet de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd werd. Na de oorlog bevestigde deze held van Wilders postuum dat de Tweede Wereldoorlog 'perfectly right' een Joodse oorlog was. Hij bedoelt natuurlijk een Zionistische oorlog.

Zionisten zijn geen Joden. Dat is een feit waarover absolute zekerheid bestaat. Zwarte Piet is geen blanke. Zionisten zijn geen Joden. Zionisten zijn voor Joden wat de Klu Klux Klan voor zwarten is. Zionisme is verknocht met racisme. Joden bezitten een diepliggende hunkering naar ontbinding van de Staat Israël. Joden zien liever dat het Beloofde Land door Arabieren bestuurd wordt dan dat er een Zionist de leiding heeft. Zionisten zijn de handlangers van de Katholieken, en vice versa. Katholieken hebben altijd een broertje dood gehad aan de Joden want de Joden zouden Christus vermoord hebben.

Wat de feiten ook zijn in verband met de kruisigingsdood van de profeet, vaststaat dat het Diaspora Revisionisme van de Katholieken en Zionisten de basis is voor Jodenhaat en antisemitisme. Joden hebben collectief en individueel altijd broederlijk omgang met Arabieren gehad. Toen het Kalifaat tot ver in Spanje reikte maakte de Joden een gouden tijd door. Dat veranderde met de macht van de Katholieken. Na de Franse Revolutie veranderde dit dramatisch omdat het bestuur in Europa besloot de Zionisten te volgen in hún 'Endlösung der Judenfrage'. De hele idee van het 'ausrotten' van Joden uit Europa omdat Joden niet met een ander volk leven kunnen is afkomstig van de Zionisten.

Het geld van Hitler komt bij de familie vandaan die ook met het vermogen de legers van de grote machten commandeert. Deze familie was middels de ondernemingen eigenaar van Auschwitz toen er Joden vergast zijn of als slavenarbeiders moesten werken in hun fabrieken. Deze familie sponsort nu de Knesset en had al in 1750 de leiding over Joodse Getto's in het toen nog Heilige Romeinse Rijk waar zij als pasja's of despoten regeren konden. De Joodse onderklasse die door deze familie altijd klein gehouden en in het ongerief geplaatst is, is ook door deze elite neergeknuppeld wanneer het als lokale bestuurder de pogroms gedoogde. Nooit hebben de Zionisten iets willen doen voor de Joden want zij zagen zichzelf niet als filantropen.

Vanaf het begin was zelfverrijking het doel van de Zionisten. Het enige oogmerk van de Zionisten waarom zij zich met Joden bemoeien is om zichzelf te verrijken te kosten van de Joden. Israël én het hele achterland én de executie van Joodse rijkdommen die met de Exodus gepaard ging én de onverschuldigd betaalde 'wiedergutmachungen' is de buit van de Zionisten. De Zionisten wilde na WOII alleen de 'sweet seventeens' overhouden die Palestina konden ontginnen voor de elite in de Verenigde Staten van Amerika die ook de Moffen betaald hebben en al in 1900 anticipeerde op een Holocaust op exact zes miljoen Joden in Europa. De hetze van Esther Voet tegen verondersteld antisemitisme en Jodenhaat is haar bijdrage aan het maskeren van de waarheid over de terroristische organisatie waaraan zij in Nederland leiding geeft.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus