U bent hier: Home / Jodenvervolging wil Zionisten

Jodenvervolging wil Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 01-03-2013 08:45
Opgeslagen onder:

De Jodenvervolging van 1940-1945 met al het geweld tegen de mensheid, was de expliciete wil van de Zionisten. Dat iedereen denkt dat de Duisters de exclusieve daders zijn is het gevolg van psychologische oorlogsvoering van de Zionisten. Ook zijn er significant minder dan zes miljoen Joden vermoord. De sprookjes over de Holocaust is Zionistische propaganda om de mensheid in angst geplaatst te houden. Het vereist louter bestudering van originele Zionistische geschriften om deze feiten in een oogopslag te zien. Ronny Naftaniel, directeur van het CIDI, is een pathologische leugenaar.

De Jodenvervolging van 1940-1945 begint te Basel 29-31 augustus 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres. De dagen dat de Zionisten zich organiseren in 'The Society of Jews' met als doel het meest on-Joodse plan denkbaar uit te voeren: de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Dit vraagstuk is in tegen stelling tot wat Ronny Naftaniel van het Centrum Informatie Documentatie Israël propageert, bedacht en op de internationaal politieke agenda gezet door de grote Zionistische leider Theodore Herzl. Zionist Herzl is ook de man die de deportatie per treinen en de concentratiekampen en slavenarbeid bedacht heeft.

Zionisten zijn letterlijk keerzijde van de Nazi-medaille. De Nazi's zoals Europa die heeft leren kennen, de Duitse bezetter, zijn (slechts) de uitvoerders geweest van de Zionistische idealen van een Jodenvrij Europa. De Zionisten van het eerste uur noemde Israël het wereld-getto. Dit verklaart ook logisch de muur om het beloofde land. Joden hebben overigens niks met deze natie omdat het Jodendom de Joden verbiedt een Joodse Staat te stichten of Joods Nationalisme uit te leven. De Zionisten willen antisemitisme en Jodenhaat omdat dit de Heilige Zionistische Zaak dient. De grote Zionistische leider Herzl schreef zelf in zijn dagboeken dat hij het een goed plan vond om antisemitisme te verergeren en hij zag antisemieten als de beste vrienden van Zionisten.

Hitler was bastaard kleinkind van de Zionisten die de Zionistische wereldbeweging gefinancierd hebben. Het concentratiekamp Auschwitz was particulier bezit van de familie die ook de Knesset, en het Israëlische Hoger Gerechtshof en de VN sponsort en de Balfour-verklaring persoonlijk overhandigd kreeg. Hitler is voorts door hen betaald. De naam Hitler verraadt de Asjkenazische achtergrond van deze Zionist. De Zionisten doen zich voor als behartiger van Joodse belangen en strijders tegen racisme en antisemitisme en zijn dat allegaar niet. Het Centrum Documentatie Informatie Israël is een anti-Joodse organisatie die anti-Joodse belangen behartigt en met man en macht voorkomt dat het publiek ermee bekend wordt dat de Zionisten de grote terroristen zijn die de Jodenvervolging van 1940–1945 en alle bijkomende ellende op het geweten hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Zionisme géén Jodendom