U bent hier: Home / Financieren terrorisme John de Mol besmet Sanoma

Financieren terrorisme John de Mol besmet Sanoma

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2013 12:50
Opgeslagen onder:

Sanoma en John de Mol van Talpa steggelen om het tv-bedrijf SBS (SBS6, Net5, Veronica). Volgens het AD zoekt John de Mol ruzie met Sanoma om SBS. De relatie 'is nu heel erg formeel' aldus De Mol, die volgens het AD zegt dat hij zich genoodzaakt zag om een procesadvocaat als commissaris bij SBS aan te stellen. 'Puur om ervoor te zorgen dat de afspraken in de aandeelhoudersovereenkomst worden nageleefd' aldus De Mol het Algemeen Dagblad. Nu zit er een dikke vette giftige adder voor John de Mol onder het gras want hij is financier van het terrorisme van Rita Verdonk. Het financieren van terrorisme is strafbaar gesteld met acht jaar gevangenisstraf.

Trots op Nederland ,de politieke beweging van Rita Verdonk, kon in der tijd rekenen op grote geldschieters. Onder hen: John de Mol, Harry Mens, Sylvia Toth, Chris Thunessen. Trots op NL en met name Rita Verdonk zelf hebben aanvankelijk geen openheid willen geven over wie Trots op NL financierde. In een uitzending op 23 september 2008 onthulde Netwerk een aantal grote donateurs van Trots op NL. Daaruit bleek dat onder meer John de Mol (35.000 euro), Harry Mens (25.000 euro), Sylvia Tóth (10.000 euro), Chris Thunnessen (100.000 euro) en Willem Zegwaard (100.000 euro) doneerden. Ook bleek een onbekende donateur via een bedrijf genaamd Pershore Holdings op Cyprus eveneens 100.000 euro gedoneerd te hebben.

Deze financiering vond plaats nádat Rita Verdonk als lid van de VVD haar consent op politiek grondslag verleend had aan de oorlog zonder geldige reden in Irak. Deze illegale oorlog is een daad van terrorisme omdat 'regime change' het oogmerk was. Voorts heeft deze illegale oorlog geleid tot genocide in Irak ten gevolge van het bij en tijdens die illegale oorlog excessief bombarderen van Irak met munitie van verarmd uranium. Deze genocide is voortgaand omdat de resten van de munitie verarmd uranium tot vier miljard jaar 100% giftig en radioactief zijn. Het levert een ouderwetse 'fall-out' zonder de 'magic mushroom cloud'. Rita Verdonk heeft zich altijd verzet tegen onderzoek naar haar illegale oorlog en terrorisme en genocide in Irak.

De terroristische feiten en internationale misdrijven van Verdonk waren allemaal bekend toen John de Mol haar financierde. Door Verdonk en Trots op Nederland te financieren keurt John De Mol haar misdrijven goed. Door er verder over te zwijgen stemt hij ermee in. Dat er in der tijd nog geen officieel onderzoek geweest was houdt niet in dat John de Mol niet kon weten dat Rita Verdonk een terroriste en genocidale moordenaar met de lange arm is. John de Mol is intelligent. Blijkens het bericht in het AD stelt hij nu een procesadvocaat aan als commissaris bij SBS. De juristen, advocaten, adviseurs van John de Mol hebben allemaal kunnen weten dat financieren van Rita Verdonk de ondergang voor John de Mol persoonlijk, zijn bedrijf en (keten)partners betekent. Sanoma kan John de Mol het best dumpen. Elke bedrijf wat met de financiers van terrorisme samenwerkt raakt besmet met de misdrijven.

'Er moet bij SBS geïnvesteerd worden in het programmabudget, in de ontwikkeling van digitale activiteiten en in het voetbal', aldus De Mol in het AD. Digitale activiteiten is internet. John de Mol die zo modern is had lang en breed op internet kunnen nagaan wat Rita Verdonk voor politica is en wat haar werk inhoudt. Iedereen kon maart 2003 reeds op internet zien dat aan de oorlog in Irak geen adequaat volkenrechtelijk mandaat ten grondslag lag. Erger is natuurlijk dat iedereen toen ook kon weten dat de veronderstelde aanleiding voor de oorlog, de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001, een andere kring aan deelnemers kent dan van officiële zijde gepropageerd.

Zicht op de militaire junta die de Verenigde Staten van Amerika geijzeld houdt en schuld heeft aan de aanslagen 9/11 had John de Mol wellicht niet kunnen hebben toen hij Verdonk financierde, hoewel hij een bereisd man is die bij iedereen over de vloer komt. John de Mol staat zichzelf erop voor dat hij ondanks zijn gebrek aan onderwijs of althans met slechts een havo-diploma toch ver gekomen is. Het lijkt voor hem een strijd te zijn om te bewijzen dat mensen zonder hogere school ook het best ver kunnen schoppen. Gelukkig voor John de Mol bewijzen zijn gediplomeerde juristen, advocaten en adviseurs dat een universitaire diploma inderdaad geen toegevoegde waarde biedt. Heel gediplomeerd Nederland lijdt aan een chronisch gebrek aan norm en historisch besef waar Neerlands grootste vijanden nog een puntje aan zuigen kunnen. Er is reeds aangifte gedaan tegen John de Mol in verband met zijn financieren van terroriste Rita Verdonk. De zaak is in behandeling.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus