U bent hier: Home / Joods complot waarachtig (2)

Joods complot waarachtig (2)

by J.L. de Kreek — last modified 25-10-2013 11:10
Opgeslagen onder:

Een beetje vervelend voor alle 'wannabes'. Het Joodscomplot is een knalhard feit. Joden plotten tegen elkaar en de mensheid om een bepaalde clan van Joden en overigens het Vaticaan wereldmacht te (doen) laten verkrijgen. Deze wereldmacht wordt de Nieuwe Wereld Orde genoemd en is feitelijk het Derde Rijk.

Joden hebben de Tweede Wereldoorlog en Shoah beraamd. Als voortzetting van het succes wat zij behaald hebben bij en tijdens de Eerste Wereldoorlog. De voorbereidingen voor de Derde Wereldoorlog waarbij deze Joden de feitelijk wereldmacht in handen nemen zijn dagelijks in de media terug te vinden.

Dat het bovenstaande een knalhard feit is blijkt eenvoudig uit de 'stockpiles' met joodse literatuur die niemand ooit leest en die door de Zionisten aan het oog van het grote publiek ontrokken wordt gehouden. Wanneer de feiten ter tafel komen zoals middels de website hetzuur.nl worden er valse aangiften gedaan en gedreigd met 'dire consequences' wanneer het tuig ontmaskerd wordt.

Het oogmerk van de tegen de mensheid samenspannende Joden is Groot Israël. Jeruzalem als hoofdstad van de wereld. Slopen van de Haram op de Tempelberg en bouw van een Derde joodse Tempel. De bijdrage van Ronny Naftaniel en Esther Voet en Ronald Eissens aan dit complot is hun voortgaande hetze tegen de waarheid van de feiten en het bedreigen van rechters, raadsheren en bestuurders met 'dire consequences' wanneer de Holocaust ontkend en hen de spiegel voorgehouden wordt.

De Joden zijn door andere buitengewoon zieke joden bewust en opzettelijk naar de kampen gedragen en gebrandofferd om de wereld Palestina te kunnen afpersen, en de mensheid voortgaand onder druk te houden zodat het de dictatuur van Zion slikt. Een zeer gewelddadige vorm van agressie onder Joden die teruggaat tot de Maccabeeën die andere Joodse families altijd met uitzonderlijk veel geweld te lijf gegaan zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus