U bent hier: Home / Joodse advocaten Geert Wilders

Joodse advocaten Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 10-12-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders omringt zich met Joodse advocaten. Bram Moszkowicz was een Joodse advocaat. Mevrouw Carry Knoops-Hamburger is Joods. Advocaat Knoops volgt zijn vrouw in het Joodse geloof. Met Wilders en de Joden is het opvallende feit aan de hand dat Geert Wilders de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging als zijn helden ziet. Meeste mensen kennen deze feiten niet omdat ze worden verduisterd door journalisten en Zionisten.

Zoals iedereen weet zijn Zionisten een groep die zich zogenaamd kenmerkt door Joodse achtergrond. Dat is niet helemaal volledig omdat ook personen met Christelijke achtergrond Zionistisch zijn. Meeste mensen weten niet dat Zionisme en Jodendom haaks op elkaar staan, en dat Zionisten eigenlijk helemaal geen Joden zijn. Volgens de Joden zijn bijvoorbeeld anti-semitisme en anti-zionisme niet gerelateerd. Volgens de Joden is de Nazipropaganda gebaseerd op wat de Zionisten zeiden.

Onafhankelijk onderzoek naar de bron van het internationaal terrorisme wijst uit dat journalisten met Zionistische ambities die door Wilders worden gezien als zijn helden, de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Dat zijn Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinsky. Deze Oppernazi's zijn nooit ontmaskerd omdat zij altijd door journalisten en personen met Joodse achtergrond de hand boven het hoofd zijn gehouden. Deze personen zijn ook de oprichters van Israël.

Wat bezielt de Joodse Bram Moszkowicz om Wilders te verdedigen terwijl bekend is dat Moszkowicz geweigerd heeft Pieter Menten te verdedigen want hij “kan niet iemand verdedigen die heel veel joden de dood heeft ingejaagd”. Daarvoor zit Bram Moszkowicz daarin volgens hem te diep geworteld. “Ik heb daar wel een klap van meegekregen” zegt Bram Moszkowicz 12 mei 2010 in HP/De Tijd.

Wilders bewondert met kennis van de feiten de mannen die álle zes miljoen Joden de dood hebben ingejaagd, want Wilders ziet de nooit ontmaskerde grote kwartiermakers van de Holocaust als zijn helden. Daarmee bewondert Wilders de mannen die hoofdverantwoordelijk zijn voor het kamperverleden van de vader van Bram Moszkowicz. Toch levert de Joodse advocaat Bram Moszkowicz zijn beste werk aan Wilders. 

Was de vader van Bram Moszkowicz dan wel slachtoffer in het concentratiekamp? Is Moszkowicz dan nog Jood? Is Moszkowicz dan niet één van de Zionisten die betrokken is bij de voortbouwende misdrijven van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Dezelfde vraag kan gesteld worden voor de Joodse advocaten combinatie die Wilders nu verdedigt: Knoops en Hamburger. Sommige hamburgers zijn van varkensvlees gemaakt dus misschien is Carry niet zo kosher als ze denkt!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus