U bent hier: Home / Joris Demmink aanhouden en voorgeleiden

Joris Demmink aanhouden en voorgeleiden

by J.L. de Kreek — last modified 28-09-2013 16:05
Opgeslagen onder:

Er blijkt heel wat voor nodig om de thans oud secretaris-generaal van het ministerie van justitie mr. Joris Demmink aan te houden en voorgeleiden. Tot in de hoogste kringen kent men de man beroepshalve persoonlijk. Sommige kennen hem ook privé persoonlijk. Voorts is hij prominent lid van de VVD. Wat inhouden kan dat er een groot netwerk is wat deelneemt aan hetgeen de oud SG verweten wordt.

Micha Kat van Klokkenluideronline staat voorop in de strijd tegen Joris Demmink. Micha Kat heeft particulier belang bij vervolging van de oud SG want daarmee bevredigt hij het ego en portemonnee. Ook ene Hüseyin Baybasin heeft belang bij strafvervolging van de oud SG omdat hij meent dat hij door schuld van Demmink levenslange gevangenisstraf uitzitten moet.

Daarnaast heeft meisje A. te R belang bij aanhouding en voorgeleiding van de oud SG Joris Demmink omdat zij nu al meer dan een jaar gegijzeld, mishandeld, misbruikt en verwaarloosd wordt door de criminele organisatie in de kinderbescherming die Joris Demmink mede vormgegeven heeft. Joris Demmink wordt door een groot aantal weldenkenden gezien als actief misbruiker van minderjarige jongens.

Ook de medewerkers van bureau jeugdzorg en raad voor de kinderbescherming worden gezien als actief misbruiker van minderjarigen. Het verband wat jeugdzorg en Demmink bezitten is dat Demmink als SG beroepshalve mede verantwoordelijk is geweest voor de perverse prikkels in de kinderbescherming waarvan de medewerkers van bureau jeugdzorg profiteren. In hun netwerk kweken en oogsten zij 'loverboys' en jonge prostituees. Het gerucht is dat rond instellingen van de bureau jeugdzorg gevestigde pooiers zwermen om de makkelijke prooi te oogsten.

Het Goede Nieuws weet van slachtoffers van jeugdzorg dat er gegronde vrees is dat beeldmateriaal gemaakt wordt van seksueelkindermisbruik in de gesloten instellingen van bijvoorbeeld de William Schrikker Groep. Ook anderszins imponeert het beleid van justitie onder de hoede van Demmink in verband met kindermisbruik alsof de collectieve wil van het bestuur gericht is op het verhelen van een netwerk van prominente misbruikers. Denk daarbij aan het kinderpornofilter.

Hoe onethisch het ook imponeert: misbruikte kinderen hebben er belang bij als iedereen onverhoeds op beeldmateriaal van de misbruik stuiten kan. Wie een wietplantage onderhoudt zal een omheining rond het veld waardoor er geen zicht is een top idee vinden van justitie. Het beleid waaraan Joris Demmink heeft bijgedragen in verband met bestrijding van kindermisbruik verzorgt dat de professionals van politie en justitie géén of onvoldoende zicht krijgen op hardcore participanten en/of aan waarheidsvinding kunnen doen. Demmink heeft ambtelijk eraan bijgedragen dat anderen makkelijk wegkomen met kindermisbruik.

Op de site van Micha Kat is te lezen dat in Groot Brittannië de ene na de andere prominente pedofiel ontmaskerd is. Met daarbij het oog op jeugdzorg lijkt er sprake te zijn van een goed georganiseerd internationaal opererend netwerk waarvan leden op relevante ambtelijke en lobby posities benoemd zijn opdat zij de daarbij passende bevoegdheden misbruiken kunnen voor het syndicaat wat zij bedienen. De een is chauffeur, de ander crisismanager, gezinsvoogd of bestuurder en Joris Demmink geniet van de minderjarige mannen. Alleen met Haro Knijf als advocaat lijkt Demmink niet de verstandigste keuze gemaakt te hebben.

Joris Demmink brengt ook zijn advocaat persoonlijk en de gehele praktijk van De Brauw Blackstone Westbroek in gevaar. Ten eerste omdat Joris Demmink domweg zijn vak niet verstaat. Ten tweede omdat Joris Demmink als ambtenaar deelname en als lid van de VVD prominent deelneemt aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen en gewapemde jihadisten daarom slopen willen middels counter-terrorisme waarbij ledematen en andere lichaamsdelen rondslingeren op marktpleinen of busstations!

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus