U bent hier: Home / Joris Demmink Dagen (1)

Joris Demmink Dagen (1)

by J.L. de Kreek — last modified 11-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Voor sommige kinderen is het elke dag Joris Demminkdag. Meisje A. te R. had eerst na de UHP smetstrepen in de schaamstreek. Meisje V. te T. heeft eerst na haar UHP een hardnekkige herpes. Of het kind geswaffeld is door een besmet vriendje van Joris Demmink persoonlijk valt niet te zeggen. Zeker is dat Joris Demmink leiding gegeven heeft aan de georganiseerde ambtelijke criminaliteit die aan de basis staat van het hoge misbruik van minderjarigen in de Jeugdzorg.

Joris Demmink was één van de belangrijkste en misschien wel de belangrijkste ambtenaar bij justitie in de periode waarin het aantal klanten bij Jeugdzorg per jaar met procenten tegelijk exponentieel steeg. Joris Demmink persoonlijk wordt verdacht van misbruik van minderjarige jongens daarom heeft de rechtspraak een bevel tot zijn strafvervolging gegeven. Dat het Hof ook de strafvervolging van Demmink zal moeten gedogen in verband met deelname aan een criminele organisatie en oorlogsmisdaden is een minder besproken feit in de media.

Joris Demmink heeft leiding gegeven aan een vereniging van criminelen in ambtelijke hoedanigheid die met elkaar een luilekkerland voor pedofielen en loverboys ontwikkeld hebben. De minderjarigen die meegemaakt hebben dat ze zijn verkracht voor het oog van de bewakingscamera en het personeel van de gesloten Jeugdzorginstelling deed niks, komen nooit aan het woord in de media. De niet erkende slachtoffers van de Jeugdzorg die door de gezinsvoogd en de instellingen van de jeugdzorg aan lagerwal geplaatst zijn.

Minderjarigen die niet de opleiding krijgen die bij hen past en gelabeld worden met psychiatrische aandoeningen die ze niet bezitten waarvoor ze dan medicijnen krijgen. Artsen die gezinsvoogden op bezoek krijgen met kinderen waarvan de namen niet bekend mogen worden. Kleine kinderen waarvan dossier na dossier beschreven staat hoe ze lijden aan de jeugdzorg en volledig verkrampt door het leven gaan. Niemand die naar hen luistert. Een baby die zich vastklampt aan een pleegmoeder omdat de rest van het pleeggezin niet te vertrouwen is.

Crisismanagers die afspraken niet nakomen. Bestuurders die propageren dat er niet aan waarheidsvinding gedaan wordt omdat dit niet kan en niet te verwacht is van kinderbeschermers. Stellen met een goede relatie die gedwongen worden uit elkaar te gaan omdat ze anders het kind niet terug zien. Moeders die in een zwarte SUV een bepaalde advocaat opgedrongen krijgen. Kinderbeschermers en medewerkers van de sociale dienst die samenspannen om een gezin te forceren. Het is zo gek niet te bedenken bij de kinderbescherming of het gebeurt. Erik Gerritsen bestuursvoorzitter van de kinderbeschermers te Amsterdam geeft hieraan dagelijkse leiding.

De bepalende keuzes zijn gemaakt op het niveau van de secretaris-generaal die zich achter in de dienstauto liet bevredigen door minderjarige jongens.Één pluséén is altijd nog twee. Bovendien neemt Joris Demmink als prominent lid van de VDD en secretaris-generaal gedurende de illegale oorlog van Bush, Balkenende, Blair in Irak, deel aan die oorlogsmisdaad. Joris Demmink is trippel fout omdat de illegale oorlog in Irak tot een omvangrijke genocide geleid heeft op welhaast industriële wijzen. Dat de media niet schrijft over de genocide van Joris Demmink in Moslimlanden houdt niet dat Joris Demmink daaraan niet schuldig is.

De grap nu met de genocide van Joris Demmink in Moslimlanden is dat zijn kinderbeschermers in Nederland ook genocide plegen op Moslimkinderen door hen onder de gedwongen hoede van de bedriegende Jeugdzorg te bekeren tot een vorm van christenheid. Het Leger des Heils is daarvoor verantwoordelijk. Net zoiets als het CDA en de VVD van Demmink. Ook christenheid. Bovendien blijken de Katholieken ook in de Jeugdzorg hoog te scoren als het om kindermisbruik gaat.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus