U bent hier: Home / Joris Demmink ende oorlogsmisdaden

Joris Demmink ende oorlogsmisdaden

by J.L. de Kreek — last modified 15-10-2013 16:20
Opgeslagen onder:

Micha Kat van klokkenluideronline.is heeft het nooit of althans te weinig over de oorlogsmisdaden van mr. Joris Demmink, oud secretaris-generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Schrijver dezes heeft de recherche zien knikken toen daarvan aangifte werd gedaan in het dossier van de gijzeling, mishandeling, misbruik en verwaarlozing van meisje A. te R.

De advocaat van Micha Kat heeft nu het Haagse Hof gewraakt omdat de raadsheren de oud-secretaris-generaal beroepshalve persoonlijk kennen en Micha Kat en Erik terechtstaan in verband met graffiti op de deuren van de woning van de oorlogscrimineel. Micha Kat benoemt te weinig alle misdrijven waaraan Joris Demmink schuldig verklaart hoort te worden.

Oorlogsmisdaden zijn in vergelijking tot het terrorisme en de genocide waaraan hij tevens bijdraagt, de kleinere misdrijven. Joris Demmink vervolgen in verband met zijn kindermisbruik is gegeven de overige misdrijven van de oud-ambtenaar niet opportuun want genocide is strafbaar gesteld met levenslang en technisch makkelijker te bewijzen.

Het ambt van secretaris-generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie is een welhaast alles bepalende sleutelrol. De secretaris-generaal van dit ministerie is feitelijk de Kalief in plaats van de Kalief zonder dat dit een democratische keuze betreft. De SG heeft toegang tot alles en iedereen, en kan een dikke vinger in de pap hebben wat betreft beleid, strategie, handhaving van internationaal recht, diplomatiek en dergelijken. De SG zet de trend, althans dat kan.

SG Demmink heeft in zijn ambtstermijn het klimaat geschapen voor gedogen van het internationaal terrorisme van politiek ambtsdragers van zijn politieke partij. Het lidmaatschap van de VVD maakt Joris Demmink vanzelfsprekend schuldig aan de genocide in Irak gelijk Joshua Livestro daaraan schuldig is, en het maakt hem schuldig gezien de meerwaarde die hij bezit als SG voor de partij. Joris Demmink ondersteunde in zijn rol van ambtenaar de partijleider van zijn oorlogsmisdadige VVD. Oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van zijn de basismisdrijven van Mark Rutte.

Dat zijn feiten en omstandigheden die rechtvaardigen dat tanks van de krijgsmacht optrekken naar Den Haag om Joris Demmink als leider van internationaal terrorisme deugdelijk veilig te stellen en te voorkomen dat zijn terroristische collega's wraak nemen en/of in herhaling vallen kunnen. Micha Kat hoort vergezeld te gaan van een team van speciale eenheden van de krijgsmacht om het Gerechtshof te beschermen tegen terrorist en genocidale moordenaar mr. Demmink die de veiligheid van de Staat radicaal in gevaar brengt met zijn ambtelijke dienstverlening aan de Staat.

Joris Demmink is één van de gevaarlijkste personen in Nederland. Joris Demmink heeft ontegenzeggelijk het oogmerk bij te dragen aan de ineenstorting van de samenleving om daarvan de Amerikaanse militaire junta die de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 gepleegd hebben te laten profiteren. De economische crisis is de schuld van Joris Demmink en de kliek van gelijkgestemden die hem omringt. Bedoeld om de samenleving in armoede te storten opdat de kapitalisten tegen bodemprijzen vermogensbestanddelen opkopen kunnen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus