U bent hier: Home / Joris Demmink héle zware crimineel

Joris Demmink héle zware crimineel

by J.L. de Kreek — last modified 04-11-2014 08:25
Opgeslagen onder:

Mede door het gebrek aan journalistieke kwaliteiten van Micha Kat van Klokkenluideronline is niet algemeen bekend dat Joris Demmink een veel grotere misdadiger is dan de alternatieve media bekend maakt. Joris Demmink wordt verdacht van seksueel misbruik van minderjarige jongens. Ook kan het gezien de rol van Demmink als SG van Justitie niet anders dan dat hij invloed gehad heeft op de vorm waarin zijn ministerie de kinderbescherming giet.

De ambtstermijn van Joris Demmink valt samen met explosieve groei in het aantal uithuisplaatsingen zonder waarheidsvinding en middels executies uit eigen naam van middels bedrog verkregen beschikkingen van kinderrechters. Ook het misbruik van minderjarigen onder toezicht van de kinderbeschermers is stuitend. Niet alleen dat, kinderbeschermers van christelijke komaf bekeren niet christelijke kinderen onder de gedwongen hoede tot het christelijke geloof. Voorts loopt het misbruik van minderjarigen door katholieke geestelijken synchroon met het misbruik in de jeugdzorg omdat de kerkvaders niet zelden ook daar zieltjes winnen.

Het misdrijf wat de kinderbeschermers in Nederland in vereniging begaan is in de Wet Internationale Misdrijven strafbaar gesteld met levenslange gevangenisstraf en wordt “gedwongen verdwijning” genoemd. Niet alleen binnenlands nemen prominente leden van de VVD als Joris Demmink deel aan internationale misdrijven. Iedereen weet dat de VVD inclusief Geert Wilders nog altijd als één man staat achter het eigen besluit om de oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat in Irak politiek te ondersteunen. Het oogmerk was 'regiem change'. Dit oogmerk opgeteld bij de onrechtmatige agressie levert het bewijs van terrorisme.

Dus de VVD is een terroristische organisatie. Joris Demmink is of was daarvan prominent leidend lid. Als SG van justitie heeft hij vanzelfsprekend bij en tijdens het uitbreken van zijn illegale oorlog in Irak gependeld tussen het ministerie van justitie en het kantoor van de bevelhebber der strijdkrachten. Uiteraard had deze top-jurist iedereen moeten afhouden van politieke deelname aan oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat omdat dit op extreme wijze de Staatsveiligheid beschadigt want Nederland is daarmee toegetreden tot de club van agressors.

Joris Demmink moet net als Geert Wilders en Mark Rutte vervolgd worden voor genocide in Irak want ze hebben excessief gebruik van munitie van verarmd uranium gedoogd bij en tijdens hun terrorisme, terwijl de beruchte dosis-effect-relatie daarvan algemeen bekend is onder bestuurders. Het dossier bewijst dus dat Demmink willens en wetens leiding gegeven heeft aan georganiseerde ambtelijke criminaliteit en deelneemt aan de genocide in Irak.

Levenslang zal aan Joris Demmink makkelijk te geven zijn opgeteld bij zijn deelname aan de gedwongen verdwijning van de minderjarigen in de jeugdzorg. Het is spijtig dat Micha Kat van KOL gepreoccupeerd is met de pedofiele zweetvoeten van Demmink. Niet dat de jongens die hij persoonlijk zelf misbruikt heeft er niet toe doen. Het is meer relevant het misbruik wat Demmink mogelijk gemaakt heeft van de honderdduizenden jongeren onder toezicht van de kinderbeschermers en zijn terrorisme en genocide op te sporen en vervolgen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus