U bent hier: Home / Joris Demmink leider terroristische organisatie

Joris Demmink leider terroristische organisatie

by J.L. de Kreek — last modified 06-03-2014 09:55

Dat Joris Demmink meer is dan beschuldigingen van misbruik van minderjarigen staat vast. Joris Demmink is ook leider van een terroristische organisatie. De naam van deze organisatie is Partij voor Vrijheid en Democratie. De VVD. Oogmerk van deze terroristische organisatie is maatschappelijke verandering.

Door toepassing van excessief illegaal geweld in het buitenland exclusief op een bepaalde bevolkingsgroep gericht nemen Joris Demmink en zijn terroristische organisatie deel aan genocide. Niemand heeft het er over. Iedereen zwijgt. Wie niet zwijgt wordt vervolgd of als alluhoedje weggezet. Niemand die kijkt naar de rol van Joris Demmink en het ontspoorde jeugdzorg beleid. Dat de jeugdzorginstellingen broedplaatsen voor loverboys en jonge hoertjes zijn ten behoeve van de welgestelde vriendenkring van Joris Demmink dringt zo weinig tot de hoofden van de Nederlandse journalistiek door.

Alsof journalisten alleen het eigen werk lezen en geen link leggen kunnen tussen de grote aantallen verhalen die er verteld worden. Iedereen heeft internet, allemaal een iPad of een Galaxy online en geen van de correspondenten die de nexus (nauwe samenhang) ziet tussen de oorlog zonder geldige reden in Irak en beleid en strategie van Joris Demmink en zijn VVD. Daarbij opgeteld het bekende oogmerk 'regime change' en de kwalificatie terrorist is volledig van toepassing op álle leden van de VVD.

De ene terrorist van de VVD is natuurlijk meer terrorist dan de ander. Als secretaris-generaal met diplomatiek paspoort is Joris Demmink een prominent van de VVD en bovendien is de SG van justitie bijna de belangrijkste ambtelijke rol in Nederland. De superadmin van de Staat. Die man moet weten dat het ten enenmale verboden is om op politieke gronden illegale oorlogen goed te keuren. Bovendien zonder oorlogsverklaring aan Irak dus Irak is altijd bevriende Staat van Nederland gebleven. Met zulke vrienden heeft niemand vijanden nodig.

Joris Demmink heeft namens de VVD en in de rol van SG van justitie bijgedragen of althans zich niet of althans onvoldoende verzet tegen de politieke ondersteuning van het onrechtmatige geweld van 'the Coalition of the Willing' in met Nederland bevriende Staten. Welhaast alle magistraten van Nederland kennen Joris Demmink beroepshalve persoonlijk. Dit persoonlijke contact heeft de parasiet in staat gesteld te gedijen. Ons kent ons. Niet voorstelbaar dat Demmink zich in de dienstwagen oraal laat bevredigen door een minderjarige.

Het perverse aan Demmink is niet eens die ene beurt die hij bestelde in zijn auto. Het is de overtreffende trap waarmee hij zijn misdrijven pleegt. Van kwaad tot erger, de hele Staat ondermijnend. Dit is namelijk wat hij doet door zijn deelname aan de oorlogsmisdaden van Bush, Balkenende en Blair. Balkenende kan daarvoor nog niet vervolgd worden omdat het artikel 119 grondwet feiten betreft.

Deze wetsbepaling is niet van toepassing op Demmink die gewoon net als Joshua Livestro vervolgd worden kan voor zijn leiding in de oorlogsmisdaden van de VVD. Hoe dat allemaal materieel juridisch in elkaar steekt is lang en breed uitgevochten, nu gaat het alleen nog om de formele kant van de strafvervolging. Het winkelen nu is naar de bevoegde die het bevel tot strafvervolging van Joris Demmink en Joshua Livestro in verband met zijn deelname aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide levert.

Share |
comments powered by Disqus