U bent hier: Home / Jort Kelder faciliteert genocide

Jort Kelder faciliteert genocide

by J.L. de Kreek — last modified 11-09-2013 19:40
Opgeslagen onder:

Jort Kelder is vriend en adviseur van VVD minister-president Mark Rutte en prominent tafelgast bij Matthijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door ende VARA. Jort Kelder heeft een website en een mening. Ook maakt Jort Kelder op kosten van de belastingbetaler het programma Hoe Heurt Het Eigenlijk waarin hij de andere vrienden van Mark Rutte voor de kamera laat verschijnen om de zelfverrijking aan het grote publiek te tonen.

Jort Kelder is ook veel gevraagde gast in verband met de crisis. Hem wordt dan gevraagd waardoor het komt of anderszins een mening gevraagd door bijvoorbeeld Matthijs van Nieuwkerk. Ook geeft hij dan commentaar op de gebeurtenissen alsof hij ergens verstand van heeft. Jort Kelder is reeds geruime tijd geleden nauwkeurig uitgelegd dat de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Mark Rutte & co in Irak de oorzaak van de crisis is. De economische theorie die daarover gaat is zo oud als de weg naar Rome en bekend bij elk weldenkend mens. Jort Kelder koos ervoor de politie op de boodschapper af te sturen.

Misdaad loont niet. Dus wanneer het bestuur van een land groots politiek ondersteuning levert aan oorlogsmisdaden, terrorisme en/of genocide komt de veiligheid van het land en de economie in gevaar. Voor Jort Kelder en overigens ook Matthijs van Nieuwkerk is het makkelijk te zien dat er meer aan de hand is dan het terrorisme in de Nederlandse politiek. Het westers terrorisme is internationaal en ook van Amerikaanse bodem want de Twin Towers kunnen alleen door 'controled demolition' instorten zoals ze ingestort zijn. Dat is natuurkunde. Actie en reactie. Wet van Behoud van Energie. Wat er in gaat komt er ook weer uit. Toch heeft Jort Kelder het er nooit over terwijl het in zijn persoonlijke belang is dat zijn vriend en minister-president Mark Rutte de internationale gemeenschap of althans het Amerikaans bestuur wijst op de anomalieën van de aanslagen 11 september 2001.

Nu heeft Jort Kelder bij De Wereld Draait Door vette rechtse kritiek op een wapenindustrieel uit Rusland die in Nederland profiteert van wetgeving. Kelder vindt het belachelijk dat Nederland deze Rus gelegenheid geeft want dan wordt ook Assad van Syrië gesteund. Dus Jort Kelder heeft een pasklare mening klaar over Assad van Syrië net als de terroristen in de westerse politiek. Deze discussie is niet van recent. De oorlog in Irak is al weer tien jaar geleden en 911 inmiddels twaalf jaar oud. In al die jaren hebben Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk als prominente journalisten bijgedragen aan het verhullen van de misdadige feiten.

Met alle informatie die ook voor Jort Kelder beschikbaar is valt niet te begrijpen waarom Jort Kelder de onwaarachtige geschiedenis van 911 blijft prediken en niet wil begrijpen dat zijn doen en laten en dat van de minister-president en zijn collega's in de westerse politiek de schuld is van de economische crisis. De wapenhandelaar uit Rusland levert alleen wapens. Hij schiet er niet mee. In Amerika is dat anders. Daar is de wapenindustrie diepgaand verknocht met het bestuur en het levert mogelijk zelfs hand en span diensten aan de terroristische junta in Amerika die ook schuld heeft aan de aanslagen 11 september 2001. Dat de SS ouderwets operationeel is in Islamitische landen is niet omdat de Duitsers ook in Afghanistan zaten. Jort Kelder en Mark Rutte en hun Amerikaanse vrienden willen dat.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus