U bent hier: Home / Jort Kelder juridisch slopen

Jort Kelder juridisch slopen

by J.L. de Kreek — last modified 06-08-2015 12:33
Opgeslagen onder:

Niet alleen Geert Wilders, Hans Jansen en Geen Stijl worden juridisch gesloopt. Als de één gaat valt de rest ook. Jort Kelder is een hardnekkige crimineel die zelfs in seizoen zoveel ongehinderd in staat is via de media zijn goede vriend en terrorist Mark Rutte te ondersteunen. Als volleerde handlanger weet hij de aandacht van het publiek af te houden van de feiten die relevant zijn om te bespreken door het op TV over iets anders te hebben dan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de VVD in Irak.

Jort Kelder is reeds jaren geleden vakkundig geïnformeerd over de oorzaak van de economische crisis en de verantwoordelijkheid van zijn vrienden daarvoor. Dat hangt samen met de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de internationale misdrijven van de vrienden van Jort Kelder in Moslimlanden. Jort Kelder zal het werk van zijn vrienden vermoedelijk scharen onder de risico's die de Nederlandse samenleving nu eenmaal aanvaarden moet. Jort Kelder deed aangifte tegen de persoon die hem beroepshalve persoonlijk informeerde over het causale verband tussen de illegale oorlog in Irak en de economische crisis. De politie kwam helemaal vanuit de verblijfplaats van Kelder de bron de mond snoeren.

Wat Jort Kelder iedereen voorhoudt over economie is bullshit. Jort Kelder is een flapdrol zonder toegevoegde waarde. Meer dan dat. Jort Kelder is deelnemer aan de terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven van de VVD en het CDA en Geert Wilders en de CU en de SGP en de PvdA. De toekomstige schade die deze partijen aan de Nederlandse schatkist hebben toegebracht is ten minst genomen te begrootten op drie duizend miljard. Dat is een extreem makkelijk sommetje omdat alleen het geschatte aantal meer dan drie miljoen doden in Irak vermenigvuldigd hoeft te worden met de vergoeding die de nakomelingen van de slachtoffers van Lockerbie toegewezen kregen.

Wat er ook gezegd worden kan over Irak, het land was stabiel voordat de groep van Jort Kelder daar de illegale oorlog in Irak begon. Handelend onder de naam 'the Coalition of the Willing' zijn Jort Kelder en zijn goede vrienden begonnen aan de sloop van de bevriende Staat Irak. Dat niemand in de media zich druk maakt om de deelname van Balkenende aan de moord op het hoofd van de bevriende Staat Irak en wel om de moordenaar van Theo Van Gogh is ziek. Balkenende is een grotere moordenaar dan Mohammed B. Zelfs Jort Kelder is een grotere moordenaar dan Mohammed B want zij nemen deel aan genocide of althans massamoord.

Jort Kelder die voortgaand iedereen de maat neemt en het altijd beter weet aan elke tafel ongeacht welke omroep is één van de prominente deelnemers aan de terroristische organisatie van Joris Demmink. Joris Demmink en Jort Kelder ondersteunen dezelfde internationale misdrijven met hun bediening. Nu zijn er met krachtige slagen juridisch bijlen gezet aan de vrijheid van Geert Wilders, Hans Jansen en de medewerkers van Geen Stijl. Het oogmerk is hen in de gevangenis te krijgen en in ieder geval Wilders levenslang te laten opleggen. Wilders neemt deel aan meerdere misdrijven die strafbaar zijn gesteld met levenslang. Zijn vrije meningsuiting is een onaanvaardbaar risico bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden.

Met geen woord heeft Jort Kelder het er over terwijl hij zich wel rijk rekent op kosten van de belastingbetaler want een belangrijk deel van zijn propaganda wordt betaald via de omroepmiddelen. Ook anderszins misbruikt Jort Kelder oproepmiddelen om de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in moslimlanden aan het oog van de massa ontrokken te houden. Moreel verwerpelijk. Economisch uiterst dom. En ook domweg strafbaar. Deelname aan internationale misdrijven is zelfs voor de toiletjuf strafbaar.

De ernstigste misdrijven die de gehele internationale gemeenschap met zorg vervullen” en Jort Kelder neemt daaraan als strak gekamde en vet gepakte en lak gepoetste reetlikker willens en wetens deel alsof hij bij Goebbels persoonlijk in de leer is geweest. Jort Kelder in het openbaar sprekend voor iedereen om te horen is een risico wat Nederland niet dragen kan. De economie gaat eraan kapot en iedereen komt er door in gevaar want de gewapende Jihadisten respecteren de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Rutte, Demmink en Kelder in Irak niet en komen wraak nemen op willekeurige personen waar ook in Nederland tot ze Jort Kelder gevonden hebben om hem op het plein te schillen als een stuk vers geplukt fruit.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus