U bent hier: Home / Joseph Goebbels van Joodse afkomst

Joseph Goebbels van Joodse afkomst

by J.L. de Kreek — last modified 07-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Joseph Goebbels, de grote Nazi-leider die verantwoordelijk was voor de Nazi-propaganda blijkt van Rabbinale afkomst te zijn. Deze wijsheid komt van de held van Geert Wilders die de grote vooroorlogse militair leider was van Israël in oprichting en verantwoordelijk voor de voorbereidingen op de Holocaust als excuus voor de wederrechtelijke bezit name van Palestina.

Jabotinsky doet zijn ontboezeming in 1940 in zijn boek The War And The Jew. Daarin schrijft hij ook dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog is. Jabotinsky schrijft tevens over Feder. De kompaan van Adolf Hitler bij en tijdens de Bierkellerputsch in 1923. Over Feder schrijft de grote Zionistische leider Jabotinsky: "that childish scheme of social reform devised in 1923 by ... Feder.... could have been preached ... had their authors never thought of Israël and Juda"

Ook Adolf Eichmann die verantwoordelijk was voor het transport van de Joden door Europa naar de concentratiekampen per veewagens herkende zichzelf in de Zionisten en het Zionisme. In een interview zegt Eichmann: ”I am a Zionist, too. I want every Jew to leave for Palestine.”. De Zionisten vochten aan de zijde van de Duitsers en het fascistische Italië om de Joden uit te roeien. De Zionisten hebben al in 1900 bedacht dat het er precies zes miljoen moesten zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus