U bent hier: Home / Journalisten bedenkers Holocaust

Journalisten bedenkers Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 11-12-2014 11:55
Opgeslagen onder:

De joodse oprichters van het tijdschrift “Die Welt” blijken de bedenkers te zijn van de “Endlösung der Judenfrage”. Mensen als Gustaw Bessems die net zo'n baard lieten groeien als hij. De namen van betrokkenen zijn Herzl en Nordau. Herzl is de uitvinder van de “Endlösung” die Hitler heeft uitgevoerd. Nordau heeft onder andere de term “Entartete Kunst” bedacht.

Herzl en Nordau zijn ook de oprichters van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 waar de journalisten de mensenrechten voor de Joden ontbonden hebben. Herzl is ook held van Geert Wilders. Het zijn voorts journalisten als Kustaw Bessems die deze feiten ontkennen. Ook ontkent Kustaw Bessems het terrorisme van Israël, en het feit dat in het Jodendom geen Joodse staat bestaat.

Ook wenst journalist Kustaw Bessems dat de Holocaustfraude wordt ontkend en dat de Duitsers in verband daarmee 'wiedergutmachungen' betalen moeten. Verder ontkent journalist Kustaw Bessems die verdacht veel weg heeft van de bedenker van de Endlösung, dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn en dat de oorlog in Irak een gore oorlogsmisdaad is die tot genocide op Semieten heeft geleid.

Samengevat zijn journalisten als Kustaw Bessems schuldig aan de genocide op de Joden in 1940-1945, het naoorlogs Holocaustliegen en de verdere propagandistische ondersteuning van de bij deze zware misdrijven passende groep terroristen. Ontkenning van de feiten door de zich weldenkend wannende Nederlander zal kunnen leiden tot het vanzelfsprekend binnenlands risico van een conflict waarbij geweld niet geschuwd wordt, burgeroorlog wordt dat genoemd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus