U bent hier: Home / Journalisten betrokkenen 9/11

Journalisten betrokkenen 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 11-09-2017 06:00
Opgeslagen onder:

11 september 2017 organiseren betrokkenen bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 een avond in de Balie te Amsterdam om onder elkaar de keuzes te bespreken die zij maken bij het samenstellen van nieuws en hoe zij vinden dat de media adequaat kan reageren op aanslagen. Onder andere Marcel Gelauff en Beatrice de Graaf zullen reflecteren op de angst in de maatschappij. Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Journalisten, Raad voor de Journalistiek en het Genootschap van Hoofdredacteuren

Met géén van deze zogenaamde professionals is te praten over de feiten. Niemand in de journalistiek blijkt bereid de waarheid te publiceren terwijl het allemaal makkelijk is om te zien en begrijpen. Het gaat zelfs zover dat personen die de redacties van de publieke omroepen informeren worden gemolesteerd. Of bedreigd door bijvoorbeeld Arnold Karskens of met lasterlijke aanklachten opgejaagd door Esther Voet en andere zogenaamd Joodse journalisten. Journalistiek blijkt de bakermat te zijn van internationaal terrorisme en internationale misdrijven.

De creatieve breinen van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn prominente journalisten wiens ideologie wordt gevolgd door welhaast álle journalisten op aarde en in ieder geval in het vrije westen. De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust wordt in Nederland verteld met het oogmerk de grote daders buiten beeld te houden. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de naoorlogse voortzetting van de complete realisatie van de idealen van de helden van Geert Wilders die tevens het morele voorbeeld zijn van Esther Voet, Hidde Jan van Koningsveld, de Telegraaf Media Groep en Leon de Winter. Deze groep werd vroeger door Adolf Hitler het “internationale Jodendom” genoemd, behalve TMG dan.

Het zijn geen Joden omdat het Zionisten zijn. Net als Eichmann, Feder en Goebbels. Hitler zaaide daarmee Jodenhaat. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn beraamd door een hele andere groep dan meeste mensen denken op basis van berichten in de Mainstream media. De MSM had allang kunnen weten wat de waarheid is want aan de hand van eenvoudige middelbare school natuurkunde leggen experts wettig en overtuigend uit dat wat als officieel verhaal wordt beweerd domweg niet kan. Er bestaat géén enkele kans dat de vliegtuigen de oorzaak zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers. Het kunnen zelfs niet eens vliegtuigen geweest zijn want vliegtuigen slaan geen gatten in de stalen wand van de torens van de Twin Towers.

Mogelijk waren de vliegtuigen kruisraketten met Holographic CCD. Holografie is een gangbare techniek aan het front. Het framen en demoniseren als “gekkies”, “complotdenkers”, “koning van het gekkenhuis”, of “kierewiet” van personen die de waarheid en de feiten verdedigen zijn handelingen van professionals ter ondersteuning van de voortbouwende uitvoering van de plannen van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor WOII, de Holocaust, 9/11, Holocaustbedrog, referendumfraude en mogelijk de aanslag op de MH17. Vooralsnog is de kans dat Esther Voet, Hidde Jan van Koningsveld, de Telegraaf Media Groep en Leon de Winter betrokken zijn bij de aanslag op de MH17 groter dan dat de Russen het hebben gedaan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus