U bent hier: Home / Journalisten hardhandig corrigeren

Journalisten hardhandig corrigeren

by J.L. de Kreek — last modified 04-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

NAVO-Bondgenoot Turkije klaagt Nederlandse journaliste Geerdink aan voor “het maken van propaganda voor een terroristische organisatie”. De Nederlandse Parool journaliste Fréderike Geerdink hangt een celstraf van één tot vijf jaar boven het hoofd. Reeds geruime tijd is de vervolging in voorbereiding van de voltallige bezetting van Geen Stijl, Dagelijkse Standaard, Jalta, de Wereld Draait Door, the Postonline, Elsevier, HP/deTijd en nog wat propagandadesks voor de terroristen in de westerse politiek.

De terroristen in de Nederlandse politiek kunnen 'as we speak' niet vervolgd worden omdat er een grondwettelijke vervolgingsbeperking gehandhaafd word, ook in verband met hun internationale misdrijven. De onbevoegdheid nu voor het Openbaar Ministerie berust deels op een dwaling en deels op staande rechtspraak dat minister, staatssecretarissen en Kamerleden door henzelf vervolgd moeten worden voor de Hoge Raad met een college van tien raadsheren. 

Omdat het OM, en de MIVD, en de AIVD en alle andere inlichtingen en veiligingheidsdiensten van de Staat van de Hoge Raad geen rekening houden mogen met de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek hebben zij geen inzicht in de risico's en kunnen zij niet zien uit welke hoek de grote dreigingen waarachtig komen. Zij zijn blind gemaakt door de terroristen in de Nederlandse politiek. Daardoor wordt geweldadig Jihadisme noodzaak en is er onvoldoende bescherming van het Koninkrijk.

Deze blindheid geldt niet voor journalisten. Journalisten mogen alles onderzoeken. Ook de oorlogsmisdaden van Fred Teeven. Iedereen herinnert zich Arnold Karskens de gelauwerde oorlogscorrespondent. In verband met de oorlog in Irak had hij extreem veel kritiek op de journalisten die “embedded” meegingen met 'the Coalition of the Willing'. Hij vertelde niemand dat één van de leden van het comité van aanbeveling van zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden oorlogsmisdadiger eerste klas is: Fred Teeven van de VVD. Iedereen van de VVD is oorlogsmisdadiger. Arnold Karskens zit diep 'embedded' in het terrorisme in de politiek.

Dan Geen Stijl. Onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Vroeger was de Telegraaf fout in de oorlog. Het verwijt wat de Telegraaf werd gemaakt is dat het de journalistieke middelen misbruikte om de bezetter van dienst te zijn of anderszins te ondersteunen. Met merk Geen Stijl bevat de tekens: Tendentieus, Ongefundeerd en Nodeloos Kwetsend. De kern van de organisatie is nodeloos kwetsen, tendentieus en ongefundeerd zijn. Wanneer de medewerkers desondanks terecht beroep willen doen op journalistieke rechten moet het die moraal inzetten om de zware misdrijven van Geert Wilders inzichtelijk te maken in plaats zijn anus te likken.

De medewerkers van de Roze Omroep Vereniging zijn merkwaardig dichtbij een harde confrontatie met agressie waarbij zij het risico lopen met blauwe ogen en kneuzingen af te moeten druipen. Ondersteuning leveren aan de moord van Geert Wilders op misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten kan zelfs voor @Pritt niet ongestraft voorbij gaan. Daarbij komt dat Geert Wilders de grote nooit ontmaskerde kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah als zijn helden ziet, en dat de volgers van zijn helden het Rijk bedreigen wanneer de NAZI-feiten van de helden van Wilders algemeen bekend worden.

Geen Stijl is precies het platform wat met het bedrijfscredo en de hoerigheid van @Pritt nodeloos kwetsend, ongefundeerd en tendentieus de walgelijk misdrijven van arabist Hans Jansen en Geert Wilders bloot kan leggen. Het doet dat niet. Geen Stijl geeft Hans Jansen een extra platform om zijn gif in de geest van de reaguurders te plaatsen. Hans Jansen heeft al genoeg aandacht. De duizenden, tien duizenden, née honderdduizenden slachtoffers die Hans Jansen opzettelijk maakt hebben aandacht nodig. Van Geen Stijl. Dagelijks moeten zij 'twenty for zeven' om vergeving gevraagd worden.

Het gebeurt niet. Ondanks dat het internet bol staat van de knalharde ook voor Geen Stijl makkelijk te begrijpen feiten dat het allemaal anders is dan Geen Stijl laat geloven, ondersteunt het de stelselmatige en structurele aanval van de groep van Geert Wilders op een burgerbevolking. Geen Stijl, de medewerkers, @Pritt, ze nemen allemaal deel aan extreme zware internationale misdrijven in Molimlanden en Nederland. Nu is het 'pay back time'. Tijd van geduld en uitleggen en hopen op bezinning is voorbij. Er moet kennelijk geslagen worden om de samenleving duurzaam te verdedigen tegen de hufters in de journalistiek.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus