U bent hier: Home / Journalisten initiatiefnemers Holocaust

Journalisten initiatiefnemers Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 17-10-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Rechts Liberale journalisten als Jan Roos en broodschrijvers als Leon de Winter zijn de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De internationale discussie over het Jodenvraagstuk is in 1895 geopend door journalist Theodor Herzl. Pinksteren 1895 schreef hij dat het Jodenvraagstuk als Grote Verzoeningsfinale opgelost zal worden. Hij schreef ook dat antisemieten zijn trouwste bondgenoten zijn.

Voorts was Herzl tegen vrije meningsuiting, tegen democratie, voor slavernij en hekelde hij de Franse Revolutie en de filosofie van Rousseau. Meerderheid der Joden zag hij als verachtte bedelaars. Hij schreef dat Joden op elkaar moesten schieten en vernietigd moesten worden. Herzl is bij de publicatie en verspreiding van zijn zuiver antisemitische gedachtegoed en plannen ondersteund door collega journalisten.

De journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf hebben in 1924 bijgedragen aan verspreiding van en positieve recensies bij de Dagboeken van Theodor Herzl die in het Duits door de Jüdischer  Verslag te Berlijn zijn uitgegeven en waarin Herzl de blauwdruk voor de Holocaust heeft opgetekend. Andere journalisten zoals Jabotinsky stonden aan de basis van de paramilitaire Bruinhemden in Duitsland. 

Na de oorlog valt met geen mogelijkheid ruchtbaarheid te geven aan de feiten want journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad of de Telegraaf zijn er als de kippen bij om de bijpassende publicaties als antisemitisme te veroordelen. Toeval wil dat het creatieve journalistieke brein van de Holocaust een Joodse achtergrond bezit en tevens in Israël geëerd wordt als oprichter van de zogenaamd Joodse Staat. Hij is begraven op Mount Herzl en kijkt vanuit zijn tombe uit over Yad Vashem waar zijn Joodse slachtoffers herdacht worden.

Journalisten liegen niet alleen over de Holocaust. Veel van de journalistiek bestaat uit niks dan leugens. Zoals de berichtgeving over de aanslagen in de VS 11 september 2001, of de toestand in Oekraïne. Omdat de Wakkerste Krant van Nederland en het Nieuw Israëlitisch Weekblad in ieder geval sinds 1924 de gebeurtenissen via hun Nazibril rapporteren zijn de meeste mensen niet bekend met het feit dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 gepleegd zijn door het syndicaat wat ook verantwoordelijk is voor Hitler en Auschwitz.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus