U bent hier: Home / Journalisten initiators conflict Syrië

Journalisten initiators conflict Syrië

by J.L. de Kreek — last modified 27-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het huidige conflict in Syrië vloeit voort uit de Zionistische plannen van het creatieve brein van de Holocaust. Dit was de prominente journalist Theodor Herzl. Herzl ontwikkelde het plan voor de Holocaust voor het Wereldhuis van de familie Rothschild om Palestina als Koninkrijk Groot Israël in eigendom te krijgen. Het actuele conflict in Syrië was al in 1897 voorzien door de oprichters van Vereniging Erez Israël. Dit is de terroristische organisatie die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd en de militaire operaties voor het aanstaande Koninkrijk der Rothschilds verzorgt.

Zoals de SS en de Gestapo bondgenoten en vrienden waren van journalisten en Zionisten, en door de Zionisten zijn betaald of anderszins aangezet om de Joden te vervolgen, zo hebben journalisten en Zionisten ook het conflict in Syrië geregeld als onderdeel van de complete realisatie van de idealen van de helden van Geert Wilders en Hidde Jan van Koningsveld en de Telegraaf Media Groep en de Volkskrant. In de Nederlandse media is nergens de waarheid of de feiten te vinden in verband met de grondslagen van de tegenwoordige gewapende conflicten. Vrijwel alle journalisten praten na wat van Overheidswege wordt ingefluisterd en doen zelf geen onderzoek. De weerstand van de journalistiek tegen de waarheid en de feiten gaat zo ver dat journalisten zelfs mishandelen en bedriegen en bedreigen om gelijk te krijgen.

Jan Roos loopt rond door Amsterdam met een kapmes om gelijk te krijgen. GeenStijl bedreigt gezagsdragers om gelijk te krijgen. Arnold Karskens bedreigt en beledigt mensen om gelijk te krijgen. De Wereld Draait Door mishandelt mensen om gelijk te krijgen. Allemaal lachen ze de boodschapper uit en negeren zij de spijkerharde feiten die authentiek opschrift zijn gesteld door de personen die de feitelijke organisatoren zijn van Hitler en de gaskamers. Hitler is speciaal gerekruteerd. Hitler is geproduceerd. Hitler is het product van de wil en het werk van journalisten en Zionisten. Hun agenda uit 1897 bepaalt het geweld, de oorlog en het terrorisme van vandaag.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus