U bent hier: Home / Journalisten kwartiermakers Holocaust

Journalisten kwartiermakers Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 12-03-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Journalisten van the Jewish Chronicle, het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf zijn de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Zij hebben de antisemieten gecrediteerd voor de uitvoering. Hun partners werkte in de vernietigingskampen innig samen met de SS. De Joden werden in de kampen vermoord door volgers van de helden van Wilders. Daarbij zijn zij geen stro breed in de weg gelegd door de Duitse autoriteiten die door deze personen gekocht waren.

De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn projecten van de helden van Geert Wilders. Vandaag zijn het weer journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf die de feiten liegen en boodschappers van de waarheid ouderwets verketteren. Zionisten in Nederland bedreigen Joden en Magistraten met afschrikwekkende consequenties wanneer op grond van de publicaties van de helden van Wilders de conclusie getrokken wordt dat de Zionisten de schuldigen zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging, en niet de Duitsers.

De feiten moeten erkend worden omdat de voortbouwende leugens irritant zijn en het overige gehufter van onder andere Jan Roos meer dan zuigt. Jan Roos is geen journalist heeft hij reeds meerdere keren getwitterd. Hij is verslaggever. Van de Telegraaf-familie want GeenStijl is van de Telegraaf net als de rest van de Mainstream media. Anno 2016 blijkt de Nederlandse journalistiek een rovershol te zijn van parasieten die zware misdrijven van prominenten verhullen.

Gelukkig is de Holocaust mislukt. Alleen dat mag niet gezegd worden van journalisten. Wel vinden die journalisten dat Wilders gewoon moet kunnen ophitsen tot minder Marokkanen want dat is zijn vrije meningsuiting terwijl tevens Joden moeten zwijgen over de nazifeiten van zijn helden. Wie de feiten gevolgd heeft kan op de klompen aanvoelen dat de status quo niet te handhaven is. De dreigingen van de gewapende Jihad nemen toe naar mate Wilders vrijer zijn mening uit. Wanneer Wilders bijvoorbeeld zegt dat de Profeet een ziekte heeft lokt hij willens en wetens aanslagen uit.

Sinds maart 2003 toen Balkenende en Verhagen en Jaap de Hoop Scheffer en Geert Wilders politiek en niet militair consent verleende aan de oorlog zonder geldige reden in Irak wordt hun persoonlijke vrije meningsuiting over de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden beperkt door deze oorlogsmisdaad. Wilders is jaren geleden gewaarschuwd voor de gevolgen van zijn negativiteit voor de veiligheid van de Staat. Niemand van de journalistiek heeft het er over. De hele Telegraaffamilie zit bijkans stijfrechts bij Wilders in zijn endeldarm.

Het is iedereen lang geleden reeds uitgelegd. Collectief en ook journalisten persoonlijk. Van Arnold Karskens tot en met Bert Brussen, Jan Roos, Rutger Castricum, de NVJ, geen één journalist neemt de moeite zich te beperken tot de relevante feiten. Welhaast allemaal volgen zij de leugens van hun collega's die de grote wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers. Fred Teeven wordt bij zijn oorlogsmisdaden ondersteund door oorlogscorrespondent Arnold Karskens die schrijft voor de website van Bert Brussen die het niet over de genocide in Irak hebben wil en van GeenStijl komt. Annabel Nanninga is ook zo vies.

De Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de naoorlogse Holocaustleugens, de aanslagen in de VS 11 september 2001, de oorlog in Irak, de verdere oorlogen in Libië en Afghanistan en de Hoorn van Afrika, zijn op de plannen van journalist Herzl voortbouwende conflicten op weg naar wereldheerschappij voor een corporate elite die goed raad weet met massa media. De pers is in bezit van personen en organisaties die schuldig zijn aan de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging, het bombardement op Rotterdam, en de verspreiding van de leugens over de schuld van de Duitsers daaraan.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus