U bent hier: Home / Journalisten schuldigen Holocaust

Journalisten schuldigen Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 27-08-2013 16:49
Opgeslagen onder:

Niet alleen de huidige journalistiek bedient zich meer van beeldvorming dan van feiten. Vroeger, in de 19e eeuw, was dat niet anders. De grote man die de 'Endlösung der Judenfrage' bedacht heeft, met antisemieten, treinen, kampen, Holocaust, Exodus en alles daarbij, was een prominente internationale journalist in zijn tijd die bij iedereen over de vloer kwam. Theodore Herzl is zijn naam. Hij wordt ook gezien als 'founding father' van Israël. Er is geen journalist die het werk van Herzl relateert aan de gevolgen ervan. Journalisten van tegenwoordig, met Kustaw Bessems voorop, spinnen lustig mee wanneer de Zionisten weer eens Joden benadelen omdat de waarheid van de feiten over journalist en Zionist Herzl geopenbaard worden. Kustaw Bessems beroept zich daarbij op een joodse achtergrond.

Bessems schrijft ook nooit relevant over het terrorisme in de Nederlandse politiek of het feit dat de aanslagen 11 september 2001 in Amerika een bredere kring van daders moet hebben. Wat iedereen gezien heeft op TV is 'controled demolition'. Dat is reeds lang geleden accademisch bewezen aan de hand van onbreekbare natuurwetten. Journalisten denken dat hun mening relevant is en vormen daarmee bewust een vervormd beeld bij het publiek over het nieuws. Van links tot rechts ondersteunen journalisten de propaganda van de terroristen in de politiek. Zie Femke Halsema. Wanneer zij daarop aangesproken worden zijn de antwoorden politiek en ontkennend. Staande feit is dat journalist Theodore Herzl de bedenker is van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk en dat journalisten daar nooit over schrijven, of überhaupt in geïnteresseerd zijn.

De Zionisten voeren een harde strijd tegen de waarheid van de feiten. Sites gaan down. Servers worden in beslag genomen. Schandalige uitspraken worden gedaan door Zionisten waarin zij bestuurders en rechters bedreigen met 'dire consequences' wanneer de Holocaust ontkend wordt. Bedrijven worden gesloopt. Joden worden benadeeld. En journalisten houden de kaken stijf op elkaar terwijl de feiten op straat liggen. Vooral dat journalist Kustaw Bessems zwijgt en zelfs bijdraagt aan de hetze van Zion is een misslag van de kleine man die hem persoonlijk nog duur zal kunnen komen te staan. Is het niet in dit leven dan toch zeker in de hel. Journalisten hebben een controlerende taak. De bedenker van de Jodenvervolging van 1940-1945 is journalist. De Zionist die ook de politiek-maatschappelijk voorzet gegeven heeft voor de Holocaust, en de journalisten doen tegen beter weten in alsof de Duisters de grote daders zijn.

Met Amerika van eenzelfde laken en pak, net als Irak. Alles wat wijst op schuld van de Nederlandse politiek aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide wordt onder tafel gehouden. Commissie Davids. Iedereen doet alsof daarover verschil van mening kan bestaan. Journalisten worden opgewonden van Syrië en de mogelijk gebruikte wapens van massa destructie. Terwijl Nederland sinds 1991 ongecontroleerd ondersteuning verleent aan het excessief bombarderen van Irak met munitie van verarmd uranium. Waarom is er geen journalist in Nederland die de bijpassende stuitende beelden die op YouTube te vinden zijn op de prominente nieuwssites plaatst? Waarom is het wel gruwelijk en verschrikkelijk wanneer er gas gebruikt wordt in Syrie en kunnen Amerika en Israël en de 'Coalition of the Willing' onbelemmerd de rooftochten vervolgen? Antwoord is natuurlijk de VOC-mentaliteit van de Nederlandse journalistiek. Journalist Kustaw Bessems is schuldig aan het liegen van de Holocaust en hij verzwijgt de genocide van de Nederlandse politiek in Irak terwijl hij beter weet. Een AK-47 lijkt het eerst aangewezen gereedschap voor de eerlijke onafhankelijke journalist om zich te verdedigen tegen de terroristische collega's.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus