U bent hier: Home / Journalisten zijn criminele organisatie

Journalisten zijn criminele organisatie

by J.L. de Kreek — last modified 27-12-2015 12:10
Opgeslagen onder:

De Nederlandse journalistiek en media deugt voor geen meter. Ongeacht de uitgever. Ongeacht de journalist. De Nederlandse journalistiek en media is corrupt tot op het bot. Het is inmiddels meer dan twaalf jaar geleden dat Balkenende de illegale oorlog in Irak begon. De aanslagen 11 september 2001 zijn inmiddels meer dan veertien jaar geleden. Anderhalf decennium en geen journalist die de feiten van het net plukt of objectiveert .

De rapportages van experts, specialisten stalen hoog bouw, stellen zeer overtuigend dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Elke journalist die even nadenkt over wat de Architects and Engineers for 911 Truth publiceren moet begrijpen dat Danny Jowenko gelijk heeft. Danny Jowenko is expert 'controled demolition'. Danny Jowenko ziet aan het instorten van het derde gebouw van de torens van de Twin Towers dat het 'controled demolition' moet zijn.

Het is niet alleen dat journalisten wegkijken van de feiten. Journalisten zetten zich proactief in om elk ander geluid over de aanslagen in de VS 11 september 2001 in de kiem te smoren. Chris Klomp is daarvan een goed voorbeeld. GeenStijl is een ander voorbeeld van een organisatie wat tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend personen die een ander geluid laten horen te kijk zet. Saillant feit in verband met GeenSteil is dat het van de Telegraaf is en dat de Telegraaf al in 1922 wist van de Holocaustplannen die van de helden van Wilders blijken te zijn. Toen en nu houdt de Telegraaf de eigen sleutelrol in verband met de Holocaust onder de pet.

Het grote probleem met Wilders is dat zijn helden de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat hun plannen verder strekken dan 1940-1945. De Tweede Wereldoorlog staat in de traditie van extreem geweld uitgevoerd door volgers van de helden van Wilders. Van slavernij tot Holocaust. Officieren van Justitie en Rechters ook in Hoger Beroep worden terrorisme gerelateerd bedreigd door volgers van de helden van Wilders om de nazifeiten van de helden van Wilders te ontkennen of negeren.

Daarnaast is het Ministerie van Veiligheid en Justitie besmet met een criminele organisatie van ambtenaren wat minderjarigen gedwongen laat verdwijnen voor geld en/of ander misbruik. Dit wordt kinderbescherming genoemd. Methoden en technieken van deze organisatie hebben veel weg van de Gestapo. De praktijken gaan terug tot in de Tweede Wereldoorlog. Joris Demmink is hoge beleidsbepalende ambtenaar geweest. Joris Demmink is de oud secretaris-generaal van de VVD die verdacht wordt van seksueelmisbruik van minderjarige jongens.

Voorts neemt oud burgemeester Onno Hoes van de VVD deel aan bedreigingen van de magistratuur om de nazifeiten van de helden van Wilders te verzwijgen. Onno Hoes en Joris Demmink moeten vervolgd worden voor deelname aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. De leiders van hun partij in de politiek kunnen nog niet vervolgd worden want zij misbruiken democratisch verkregen bevoegdheden en schenden ambtsplichten. Ook Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder zijn verantwoordelijk voor deze misdrijven. Van Nieuwkerk laat correspondenten mishandelen die rapporteren over de blatante oorlogsmisdaden van zijn tafelgasten.

Dus nu is de beuk erin. Journalist Chris Klop is uitgelegd hoe het zit. Hij kiest ervoor meer dan spreekwoordelijk een dikke middelvinger op te steken naar de waarheid van de feiten. Chris Klomp heeft journalistiek gestudeerd. Net als Jan Roos. Net als de grondlegger van de Holocaust en de personen die zijn plannen hebben helpen verspreiden en voorkomen dat de magistratuur uit de kast komt met de nazifeiten van de helden van Wilders. Medewerkers van de Telegraaf, GeenStijl, het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de publieke omroepen en in het algemeen de leden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten zijn deelnemers aan een terroristische of althans criminele organisatie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus