U bent hier: Home / Justice for 911

Justice for 911

by J.L. de Kreek — last modified 18-04-2015 11:10
Opgeslagen onder:

Richard Gage heeft gesproken te Delft. Hij kreeg een staande ovatie. Direct daarna was de eerste vraag van de Q&A. De vraag naar 'justice'. Richard Gage wil vanzelfsprekend de mensen die verantwoordelijk zijn voor 9/11 berecht zien. Toevallig is recent 9/11 aan de orde geweest in de rechtszaken tegen hetzuur.nl losgemaakt door personen die mogelijk gerelateerd zijn aan de groep die 9/11 gepleegd heeft.

9/11 is gepleegd door een militaire junta met wortels in de VS en een drone-base in het Duitse Ramstein. Deze militaire junta staat in de traditie van de SS. Leden hebben zich reeds als SS laten fotograferen. Zij noemen het naïef dat zij zich als SS hebben laten fotograferen. Deze militaire junta ondersteunt een corporate oligargy. Deze corporate oligargy is al zo oud als de weg naar Rome. Deze corporate oligargy heeft de bankiers familie Rothschild als harde kern die al sinds eind 17e er geen geheim van maakt koninklijke familie van alle Joden te willen zijn om over hen te heersen als vorst.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn de 'rapture' zoals die begrepen moet worden gezien vanuit het perspectief van Katholieke Eind Tijd profetieën en de Grote Hoer en het Beest in Openbaring, het laatste boek van de Bijbel. De aanslagen zijn een vervulling van deze profetieën net als de Exodus van de Joden uit Europa dat was. De Jodenvervolging van 1940-1945, 9/11, de oprichting van de staat Israël te Basel 1897 en het politieke akkoord van de christenen in de politiek voor de illegaal oorlog in Irak is één rode draad.

9/11 is een aanslag van Nazi's. In het geniep ondersteund door dezelfde kring van Amerikaanse families die ook Hitler ondersteund hebben. Hitler was geen native-Duitser. Hitler is geïmporteerd. Speciaal ingehuurd door Amerikanen en Zionisten. Om een gewelddadige revolutie in Europa te leveren. Deze kongsi van Amerikanen en Zionisten waaraan ook het Vaticaan deelneemt is altijd aan het zicht ontrokken geweest omdat de handlangers na de oorlog professioneel de Holocaust zijn gaan liegen en de Duisters de schuld zijn gaan geven middels door henzelf opgezette tribunalen.

Israël is de grote agressor en de winnaar van de Tweede Wereldoorlog en bezig met het voeren van een Derde Wereldoorlog om de hele aarde in bezit te krijgen en de mensheid ouderwets als slaven te houden zoals de familie Rothschild vroeger gewend is geweest. Dat zijn de forensische waarnemingen in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001. De Verenigde Staten van Amerika - Nederlandse bondgenoten- zijn gekaapt door een terroristische organisatie van eigen bodem die zeer goed mogelijk ook betrokken is bij de aanslag op de MH17.

Het Centrum Informatie Documentatie Internet Israël en het Meldpunt Discriminatie Internet en Stichting Anne Frank Huis en de Joodse Omroep zijn daarbij dekmantels voor militairen in burger van het oorlog voerende Israël. Israël voert sinds 1897 oorlog -een militaire compagne- tegen de mensheid en speciaal tegen de Joden om wereldmacht terug te veroveren voor de aristocraten die na de Franse Revolutie macht en vermogen zagen verdampen. Israël bedreigt daarbij Nederlandse magistraten terrorisme gerelateerd met 'dire consequences' om de feiten, waaronder het feit dat de Zionistische helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in der tijd, te verzwijgen.

In de afgelopen jaren op aangifte van de Zionisten gevoerde strafzaken tegen hetzuur.nl komt ook het instorten van de torens van de Twin Towers aan de orde en de 'whos done it'. In die strafzaken voelt iedereen zich overduidelijk extreem bedreigd door de Zionisten omdat zij dreigen met afschrikwekkende consequences als hetzuur.nl gelijk krijgt of de Holocaust wordt ontkend. 'Follow the money' voor de 'whodunit'. Antwoorden worden gegeven door de Zionistische held van Wilders die eind 19e eeuw in zijn dagboeken schrijft dat de familie Rothschild alle militairen van de grote machten financiert en hen commandeert met hun geld en dat iedereen voor vrede van hen afhankelijk is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus