U bent hier: Home / Karma voor Jan Roos

Karma voor Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 10-05-2016 15:10

Jan Roos begint de vruchten te plukken van zijn misdaden. Zijn arme moedertje is nu invalide omdat de arts kennelijk de zenuwen kreeg van Jan Roos en een verkeerde zenuw heeft geraakt. Jan Roos is boos en dat is niet goed voor de mensheid twittert de krankzinnige provocateur die iedereen bedrogen heeft met GeenPeil.

Zijn kreupele moeder nu is niet alle Karma die Jan Roos genieten zal. Er ligt meer op de plank. De strafklachten tegen Jan Roos en GeenStijl zijn immers nog niet afgehandeld en ook is er nog geen reactie op de aangifte tegen GeenPeil. Jan Roos wordt deelname aan de terroristische en internationale misdrijven van Geert Wilders verweten, en bedrog met GeenPeil. Historische leden van de groep waaraan Jan Roos en Wilders deelnemen zijn verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

Voorts is Jan Roos ervaren professional in het verduisteren van de feiten die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn en dat welhaast de gehele Nederlandse politiek en Arnold Karskens sinds maart 2003 deelnemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. De aansprakelijkheid daarvoor moet nog worden afgerekend met Jan Roos. Het is een jongen, mevrouw Roos.

Karma is a bitchupdate: nu ook de elektrische fiets van de moeder van Jan Roos gejat

Share |
comments powered by Disqus