U bent hier: Home / Katholieken en jeugdzorg SuperKindermisbruikers

Katholieken en jeugdzorg SuperKindermisbruikers

by J.L. de Kreek — last modified 23-09-2013 20:21
Opgeslagen onder:

Uit het 15 augustus 2013 verschenen Eindrapport van de Commissie Archiefonderzoek handelen Openbaar Ministerie bij seksueel misbruik Rooms-Katholieke Kerk blijkt de onthullende symbiose tussen het misbruik van minderjarigen in de Rooms-katholieke Kerk en de jeugdzorg. De paters, frater, priesters, broeders en kapalanen blijken de lusten niet zelden ten titel van jeugdzorg te bevredigen. Ook blijkt uit dat rapport dat het OM geestelijken er makkelijk vanaf heeft laten komen.

Uit het rapport van de Commissie Deetman blijkt dat het totale aantal gevallen van seksueel misbruik waarbij een pleger betrokken is die in de Rooms-Katholieke Kerk werkzaam is geweest geschat kan worden op enkele tienduizenden, rekening houdend met de omstandigheden van alle gevallen. Uit het rapport van de Commissie Samson blijkt dat minderjarigen onder toezicht van jeugdzorg tot vier keer meer mishandeld worden dan gemiddeld thuis. In alle gevallen is het misbruik teruggaand in de geschiedenis tot 1945 onverminderd hoog.

Bovendien zijn christelijke partijen de bedenkers van het systeem van jeugdzorg en is christen André Rouvoet op dit moment dè man die jeugdzorg adviseert over seks te praten bij sollicitaties om minder ontdekking van kindermisbruik in de jeugdzorg te verkrijgen. Onder christenen lijkt een algemene perverse collectieve wil te bestaan om minderjarigen te benadelen. Het christelijke Leger des Heils bekeert islamitische kinderen tot het christendom bij en tijdens de dwanghoede van jeugdzorg.

Dat is een vorm van (kleinschalige) genocide die in artikel 1 lid 3 sub e van de Wet Internationale Misdrijven als zodanig letterlijk gekwalificeerd staat. Genocide is strafbaar gesteld met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of een geldboete van de zesde categorie voor voor betrokken medewerkers van het Leger des Heils. Het bizarre aan de christenen is dat ze in het buitenland in islamitische landen ook ondersteuning geven aan (grootschalige) genocide. Middels een methode van industriële vernietiging door onrechtmatige en excessieve bombardementen met munitie van kernafval. In grote delen van Irak wordt daardoor geen gezond kind meer geboren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus