U bent hier: Home / Katholieken zijn terroristen

Katholieken zijn terroristen

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2015 14:40
Opgeslagen onder:

Tijdens het Charlie Hebdo-debat in de 2e Kamer noemde Wilders de Katholieken die niet gewelddadig zouden zijn. Ook beroept Wilders zich op de Joods Christelijke Humanistische traditie van Nederland. Mogelijk dat Wilders nooit les gehad heeft in normen en waarden of dat hem alleen het gedachtegoed van Hitler door de neus is geboord. Katholieken zijn eerste klas terroristen. Al vanaf het begin van het Katholicisme, nadat idioten het zicht kregen op Canonieke geschriften.

De Bijbel onderwijst dat de Katholieken net als de Zionisten van de Synagoge van Satan zijn. Mensen die prediken christen te zijn en feitelijk geen jota van Het Woord handhaven. Katholieken zijn kinderverkrachters en gestaalde leugenaars. De grote ellende in de kinderbescherming met het omvangrijke misbruik van minderjarigen is te danken aan Katholieken. De Jodenvervolging van 1940-1945 is met dank aan de Katholieken. In team verband met de Zionisten. Het Woord verwacht een hele andere houding van Katholieken dan de Katholieken iedereen laten geloven.

Het terrorisme van de Katholieken is in vereniging met de bankiersfamilie die ook Hitler betaald heeft en Auschwitz in bezit had toen er Joden vergast werden. Deze familie is het Koninkrijk groot Israël beloofd indien het ondersteunt bij en tijdens de politiek maatschappelijke vervulling van ouderwetse Katholieke Eind Tijd profetieën. Vandaag zitten Katholieken weer aan de knoppen in het bestuur en nemen zij politiek en maatschappelijk deel aan de genocide van de christenpolitiek in Moslimlanden.

Dat de oorlog in Irak en Afghanistan en het geweld in het Midden Oosten gebaseerd is op een ordinaire christelijke kruistocht met moderne middelen wordt door Bush, Balkenende en Blair bewezen. Jezus Christus is nooit gestorven aan het Kruis. De dood was een schijnvertoning. Het staat godbetert expliciet genoteerd in de Koran wat onmiskenbaar een Canoniekgeschrift is van de handen van de profeet die analphabeet was. Wilders zegt steeds nare dingen over de profeet. Dat hij een hersenziekte had bijvoorbeeld. Het doet er niet toe. De profeet was analfabeet. Daarom is de geschreven Koran een wonder. Geschreven door iemand die niet lezen én niet schrijven kon. Geïnspireerd op Allah, die gewoon Jehova genoemd wil worden.

Er liggen dikke dossiers van verkrachte baby's waaraan Katholieken schuldig zijn. Minderjarigen in Irak die geen leven hebben. Leef omstandigheden die de arabieren in Irak zijn opgelegd waar door zij vanzelfsprekend vernietigd worden zullen. Allemaal de schuld van Katholieken. Geen Katholiek die afstand neemt van de zware internationale misdrijven van de eigen politiek en het schandalige verkrachten van kinderen zelfs baby's ten titel van kinderbescherming. Wie oorlog wil in het land moet volharden in de dagelijkse bullshit van de MSM en de politiek. Vet risico dat het oorlog wordt. De helden van Wilders zijn de kwartiermakers van WOII en de Holocaust die op audiëntie gingen bij de Paus om de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk volmaakt te volbrengen.

Wie van de politiek, media, wetenschap en onderwijs deze geschiedenis niet predikt heeft bloed aan de handen en kan onmiddellijk worden neergeslagen in verband met deelname aan volkerenmoord, terrorisme en andere misdrijven tegen de normen en waarden van de democratische rechtsstaat en de menselijke waardigheid. De Katholieken zijn de ziekste idioten waarvan de agenda het ontmantelen van de democratie en rechtsstaat is om de macht over volk en vaderland ouderwets te laten vervallen aan de Kerk. Dit laat de Hollander niks anders over om te doen dan af te stevenen op de finale beeldenstorm.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus