U bent hier: Home / Kerk is kut

Kerk is kut

by J.L. de Kreek — last modified 13-04-2014 00:22
Opgeslagen onder:

De goed verstaander laat zich overtuigen en predikt overeenkomst Het Woord dat de Kerk kut is. De Mattheus Passion is een Opera. De evangelies zijn toneelstukken. De kruisiging is theater. Om het publiek te misleiden. Brood en spelen. Ondertussen heerst de Kerk van Rome met de Paus die kindermisbruik thans reeds eeuwen de normaalste zaak van de wereld vindt. Zowel het kindermisbruik in Nederland en Europa als de oorlogen in Moslimlanden, zijn Katholiek geïnspireerd.

Het leuke aan Het Woord is dat Mohammed daarin aangekondigd staat als verlosser, de redder en harde meester. Jesaja 19:4 & 19:19-20. Gezegend zij mijn volk, Egy̱pte Jesaja 19:25. De Paus is de trekpop van Satan. Het knechtje van Lucifer. De duivel in eigen persoon. Vriendelijk lachend de wereld vergiftigend met zieke fantasietjes en nachtmisbruik. De tijd van democratie en mensenrechten is voorbij. De kerk heeft ouderwets bezit genomen van de orde. Tot en met achter de deur. Door conditionering bent u het zich misschien niet bewust, dat de zoveelste christelijke kruistocht inmiddels geleid heeft tot anderhalf miljoen doden in Moslimlanden. 

Net als met Hitler in der tijd werkt de Kerk op volle toeren om alle Joden op aarde naar Israël te verdrijven. Natuurlijk is de Kerk betrokken bij Israël. Uiteraard is de Kerk ook voorstander van de Joodse Staat, omdat het weet dat wanneer de Exodus 100 % volbracht is de verlosser ook verschijnt. In de vorm van een Rothschild bankier weliswaar van wie de Kroning tot Koning van Groot Israël reeds generaties geleden gekocht is. 

Jehova's Getuigen geloven dat de Eind Tijd begint in 1914. Meer exacte berekeningen wijzen uit dat dit waarschijnlijk eerder is te Basel 29-31 augustus 1897. Bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres. Toen de Zionisten officieel het Armageddon Beest loslieten. De Katholieken zaten voor een dubbeltje op de eerste rij omdat de grote Zionistische leider persoonlijk op goede voet stond met de Paap van Rome. Zo goed zelfs dat hij kon afspreken alle Joden te bekeren tot het Katholicisme behalve hijzelf en een 'inner circle'. 

Dat Herzl meer gemeen had met de kerstboom dan met Joodse feestdagen bewijst de kerstboom in zijn huis en de maling die hij had aan de joodse tradities. Theodore Herl persoonlijk, de grote Zionist, die in Israël geerde wordt als 'foundigfather' van het wereld-getto, is de grondlegger van het Nazisme wat onder Hitler door de Zionisten en het Vaticaan groot gemaakt is. Daarna zei de Paus sorry en moest iedereen de terrorist vergeven zoals het nu het kindermisbruik vergeven worden moet. 

Alls er iets een smerig instituut is zijn dat de kerken. Elke institutionalisering van geloof is abject en infaam, en leidt vanzelf tot walgelijk misbruik van macht gelegenheid en middelen door corruptie verkregen. De Lieve Heer vraagt niet om institutionalisering van geloof of verafgoding. Juist niet. Wel om reconciliatie, een woord wat ook door de Paus gebruikt is. Geloven is iets tussen mens en God. Daar mag niks tussen zijn. Geen kerk. Niks. Totale onderwerping. Dat is Islam. De Kerk vindt dat niks en is daarom tegen Mohammed.

Het bestrijdt ook Het Woord daarin. Schopt tegen de schenen van de schepper om niet te erkennen dat de kruisigingsdood van Jezus Christus een schijnvertoning was. Jezus Christus is nooit omgekomen bij en tijdens dat theater. Hij is veroordeeld. Tot de dood. Hij heeft het overleefd. Het was een toneelstuk. Voor de Romeinen. Jezus Christus was profeet van de Islam. Jezus en Mohammed zijn nakomelingen van Abraham. Zij staan in dezelfde traditie. Jezus Christus was in de eerste plaats Semiet in het door fascistisch Rome overheerste Midden Oosten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus