U bent hier: Home / Kerstabortus voor Jeanine Hennis

Kerstabortus voor Jeanine Hennis

by J.L. de Kreek — last modified 26-12-2013 06:43
Opgeslagen onder:

Minister van Defensie Jeanine Hennis van de VVD kan er vast en zeker niet tegen dat met kerst over haar eierstokken geschreven wordt. Ze heeft een stiefzoon want ze kan geen kinderen krijgen. Ze heeft miskramen gehad en reageert persoonlijk als het over abortus gaat. Minister Jeanine Hennis is ook oorlogsmisdadiger en terrorist en ze heeft schuld aan genocide in Irak. Vooral de kinderen van Irak lijden onder het terrorisme van de minister met kennelijk niet functionele baarmoeder. De minister wekt daarom uit kennelijke frustratie met de lange arm miskramen op bij islamitische vrouwen.

 Falluhja Hospital heeft ook Facebook. De minister kan weten wat ze aanricht. Machtswellust, racisme, volslagen domheid kunnen allemaal gronden zijn voor de internationale misdrijven. Jeanine Hennis is tenslotte een blondje met niet meer dan Schoevers als diploma. Ook diepliggende frustraties omdat de minister niet de eigen kinderen gebaard heeft kan reden zijn waarom de minister bijdraagt aan de massaslachting die 'as we speak' plaatsvindt onder de jeugd in Irak. De minister voelt zich beledigd omdat de eigenaar van hetzuur.nl haar miskramen relateert aan haar oorlogsmisdrijven. Ze heeft aangifte gedaan. Daarmee heeft de minister haar strafvervolging tot persoonlijke zaak verheven tussen deze eigenaar en haarzelf.

Om minister voor de VVD te kunnen zijn propageert Jeannine Hennis dat iedereen vrij is om te zegen of zijn wat het wil. Behalve dus de eigenaar van hetzuur.nl. Die mag de minister de waarheid van de feiten niet voorhouden zoals bijvoorbeeld dat vroeger moffenhoeren kaalgeschoren werden. Het is wel zo dat de eigenaar van hetzuur.nl de strafvervolging van de minister vormgeeft vanuit de notie dat moffenhoeren inderdaad kaalgeschoren werden. Een moeilijke rechtsgang omdat Jeannine Hennis de minister met macht en de eigenaar van hetzuur.nl ambtloos burger is van wie alle hardware in beslag is genomen omdat de Nazi's van Zion die gesteund worden door de partij van de minister aangifte hebben gedaan van antisemitisme want bewezen wordt dat de Zionisten zijn familie in Auschwitz vermoord hebben. 

Lastige zaken allemaal die ook de rechtspraak niet in de koude kleren zijn gaan zitten want de zionistische vrienden van de minister bedreigen bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' om de waarheid van de feiten niet te herkennen of erkennen. Ook lastig is dat de minister als vertegenwoordiger van de VVD het gedoogakkoord met Wilders gesteund heeft waardoor de veiligheid van de krijgsmacht waarvoor zij politiek verantwoordelijk is in gevaar wordt gebracht. Wilders heeft met FITNA schuld aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen waaronder de zoon van de commandant der strijdkrachten en de minister zwijgt als het graf over de misdrijven tegen de Staat van haar collega politiek ambtsdrager. 

Oorlogsmisdadiger Jeanine Hennis-Plasschaert is sinds 27 september 2003 getrouwd met Erik-Jan Hennis, de oudere broer van Maarten Hennis, cabaretier van het toepasselijke Niet Schieten! De familie gaat een moeilijke tijd tegemoet. Ook de politiek van Jeannine Hennis blijkt een miskraam te zijn. Ze moet daarom vervolgd worden want zo hoort dat met vrouwen die oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide plegen. Zelfs als ze miskramen gehad hebben. Misschien was de Lieve Heer voorzienend met Hennis door haar miskramen te geven omdat anders nu haar biologische kinderen hadden moeten meemaken dat hun moeder naar de gevangenis moet voor soortgelijke misdrijven als waarvoor moffenhoeren vroeger kaalgeschoren werden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus