U bent hier: Home / Kerstmis in Auschwitz

Kerstmis in Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 25-12-2013 09:55
Opgeslagen onder:

Met kerst stond er een kerstboom in Auschwitz. Voorts was er een bordeel. De grote Zionistische leider Theodore Herzl die ook de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk bedacht heeft had een kerstboom in zijn woonkamer. Herzl richtte de boom in voor zijn kinderen. Herzl wilde niet begrijpen waarom de opperrabbijn van Wenen dacht dat dit schokkend was. De opperrabbijn leek verstoord door het christelijke gebruik, schreef Herzl later in zijn dagboeken. Herzl liet zichzelf niet onder druk zetten schreef hij.

Joden vieren Hanukkah. Kerstavond 1919 plaatste Amerikaanse Joden een pagina grote advertentie in een krant in Ohio waarin ze schreven dat zes miljoen Joden 'are facing the Darkest Days Ever Known In the History of the Race'. Hoe konden ze dat weten in 1919? Precies zes miljoen. Ook eerder en daarna ver voordat ze het weten konden hebben Joden het over zes miljoen van hen die geholocaust zullen worden. Joden hebben Hitler betaald en Auschwitz gebouwd dus ze konden het weten.

De Zionisten hebben de Jodenvervolging van 1940-1945 in vereniging met het Vaticaan vorm gegeven. Er was veel vertrouwen in dat de katholieken het zouden ondersteunen in verband met de Katholieke Eind Tijd fantasieën waarin de Exodus van alle Joden uit Europa een prominente rol speelt. Herzl heeft eerst geprobeerd alle Joden te bekeren tot het Katholicisme behalve hijzelf en een 'inner circle'. Dat is niet van de grond gekomen. Zijn Shoah is wel geslaagd.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus