U bent hier: Home / Keuze van GeenSteil

Keuze van GeenSteil

by J.L. de Kreek — last modified 29-09-2015 13:38
Opgeslagen onder:

GeenStijl kan er ook voor kiezen mee te werken. Nu wordt er werk gemaakt van de strafvervolging van GeenStijl. Stuk voor stuk zullen alle medewerkers van GeenStijl en de Telegraaf Media Groep vervolgd worden voor deelname aan genocide op de Semieten.

De waarnemingen zijn dat zij juridisch helemaal naar de tering gesloopt worden en desnoods worden tankachtig dingen aan hun bureaus geparkeerd. Een ad hoc georganiseerd leger jaagt ze op naar de Hel. Nu GeenStijl en TMG niet ophouden wordt er geslagen. Juridisch en desnoods anderszins. Er is woedt een virulente Jihad tegen GeenStijl en de Telegraaf Media Groep die zij niet zullen overleven.

Welke taal moet er gesproken worden om hen op de knieën te krijgen? De baas van de medewerkers van GeenStijl en TMG, de persoon die hun salaris betaalt, was al in 1922 bekend met de antisemitische plannen van de helden van Geert Wilders. De medewerkers nemen sindsdien deel aan de voortbouwende misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en internationale misdrijven.

Zij ondersteunen de daders van de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk de deelnemers aan de aanslag op de MH17. Zij worden juridisch kapot gemaakt omdat zij de architecten van de Holocaust op een voetstuk plaatsen en de ideologie van de volgers van de moordenaars op de Joden in de Tweede Wereldoorlog handhaven. De naoorlogse Joden zijn in het getto geboren gekerstend door het antisemitisme van de volgers van de helden van Geert Wilders. GeenStijl en TMG pijpen de Blonde Geit welhaast 24/7 liefdevol naar zijn hoogtepunt.

Geert Wilders ziet de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als zijn helden en de Telegraaf Media Groep neemt in ieder geval sinds 1922 deel aan de voortbouwende terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven. Het moet ophouden. Nu onmiddellijk. GeenStijl en TMG worden echt gesloopt. Sommige mensen zijn met niks anders bezig dan Geert Wilders en GeenStijl en TMG juridisch volledig naar de kanker te helpen.

Als zij meewerken scheelt dat in de energie die gestoken moet worden in hun bevoegde sloop. Begrijpen zij dat? Het is meer dan een waarschuwing die wordt afgeven. De waarschuwingen zijn reeds jaren geleden afgegeven. Meteen vanaf maart 2003 toen de Nederlandse politiek en media de oorlogsmisdaden van 'the Coalition of the Willing' accepteerde. Sindsdien zijn er de grootst mogelijke problemen en word het Rijk zwaar benadeeld door de terrorisme gerelateerde en internationale misdaden van de Nederlandse politiek en media. Bas Paternotte is ook van GeenStijl.

De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn beraamd en gepleegd door bij meerderheid blanke westerlingen met een christelijke achtergrond die volgers zijn van de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, het bombardement op Rotterdam en de moord op Anne Frank. GeenStijl en TMG zijn organisaties van journalisten. Daarbij past inhoud. Niet alleen de bepaalde inhoud van de Roze Omroepvereniging. De medewerkers van GeenStijl en de Telegraaf Media Groep zijn een clubje gewillige ploerten die ruzie zoeken.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus